Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Dymph & Henk
"Het was er geweldig , beter kan niet" 

Landgoed als trouwlocatie

Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. 

Landgoed Huize Bergen als trouwlocaties staat voor genieten in alle rust; van jouw partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Op het landgoed bieden wij jullie verschillende prachtige trouwlocaties voor een onvergetelijke bruiloft binnen of buiten. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. 

Onze bruiloft-specialist Lian denkt graag met jullie mee over de invulling van de trouwlocatie en zorgt dan ook voor persoonlijk advies. Neem contact op zodat zij jullie meer kan vertellen over de vele mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie. informatie aanvragen

 

Trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

bruiloft inspiratie