Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Dymph & Henk
"Het was er geweldig , beter kan niet" 

trouwen op een landgoed

Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. 

Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van uw partner, uw gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Dit landgoed in Brabant is een prachtige trouwlocaties voor een onvergetelijke bruiloft. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een gedenkwaardige ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. 

Onze bruiloft-specialist Lian denkt graag met jullie mee over de invulling van de trouwlocatie en zorgen dan ook voor persoonlijk advies. Neem contact op zodat zij jullie meer kan vertellen over de vele mogelijkheden.

meer trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft  klassieke bruiloft  winter wedding 
meer over Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie