Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
5 MVO idealen

1. We zijn van betekenis
2. We wensen dat alles klopt
3. We koesteren de natuur
4. We groeien samen
5. We werken met plezier

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit de wens van voormalig bewoonster van het landgoed, Charlotte van Beuningen, en uitgegroeid tot de kern van onze organisatie.

Wij zijn van betekenis

Opbrengsten uit de exploitatie van beide locatie komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant die wel 'een steuntje in de rug' kunnen gebruiken.

We laten u ook graag kennis maken met hun verhaal, zonder uw hulp lukt het immers niet om deze doelen te blijven steunen. Via de Joannes Bosco Stichting hebben wij o.a. de volgende projecten kunnen steunen:

MVO idealen

Landgoed Huize Bergen maakt samen met EIGENTIJDSERF onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie.

Onze inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen zijn door duurzaamheidskeurmerk Green Key beloond met niveau goud. Maar we gaan nog een stapje verder. We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach.

Al onze gezamenlijke idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien. Maak kennis met al onze 5 MVO idealen >

werken met plezier

Naast het dagelijks verzorgen van onze gasten zetten wij ons ook graag zelf actief in voor sociale initiatieven. Zo steken wij voor een van de doelen onze handen uit de mouwen tijdens NL doet en organiseren wij nu al een aantal jaar de Wensboom voor jongeren uit minder draagkrachtige gezinnen. Volg de nieuwspagina of onze social media voor leuke updates >