Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
"

Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

Restaurant

Geniet u ook zo van heerlijk eten in een mooie omgeving? Wij verrassen u in ons restaurant graag met fijne gerechten en smaakvolle menu's. U bent van harte welkom voor lunch, borrel en diner.

Ook het terras is weer dagelijks geopend! Geniet in de schaduw van de bomen of voor het landhuis in de zon van het prachtige park.

 lunch   diner   borrelen   terras   genieten

Menukaart

Met het seizoen als uitgangspunt wordt er door chef Ian van Vessem en zijn team een steeds wisselend menu samengesteld. De smaken in ons restaurant kenmerken zich door een authentieke basis die wordt aangevuld met kleine uitstapjes naar het onbekende. Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

diner menu   lunch menu 

Picknick

Kom genieten op een kleedje onder de eeuwenoude bomen. Onze goed gevulde picknickmand is per twee personen te bestellen en gevuld met harde broodjes, hummus, makreelsalade, vega-broodjes, salade van tabouleh, fruitsalade en een yoghurt mango smoothie. lees meer

Reserveren

U bent weer van harte welkom in ons restaurant. Wij zijn van maandag t/m zondag geopend. Wenst u te komen dineren of lunchen, dan is het wenselijk te reserveren. Heeft u vragen, dan ontvangen wij uw reservering graag telefonisch via 073 658 04 00

online reserveren

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u en andere gasten een veilige en hygiënische restaurant omgeving te bieden. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees hier meer over onze maatregelen

Restaurant nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe menukaart, specials tijdens de feestdagen of leuke aanbiedingen in het restaurant? Volg Landgoed Huize Bergen dan op social media facebookinstagram of meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Meer tafelen & borrelen

terras  private dining  high tea  lunch  huisbier