Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
"

Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

Restaurant

Geniet u ook zo van heerlijk eten in een mooie omgeving? Wij verrassen u in ons restaurant graag met fijne gerechten en smaakvolle menu's. U bent van harte welkom voor lunch, borrel en diner.

 lunch   diner   borrelen   bites   terras   genieten

Menukaart

Met het seizoen als uitgangspunt wordt er door chef Ian van Vessem en zijn team een steeds wisselend menu samengesteld. De smaken in ons restaurant kenmerken zich door een authentieke basis die wordt aangevuld met kleine uitstapjes naar het onbekende. Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

diner menu   lunch menu 

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren in het restaurant voor lunch of diner, maak dan eenvoudig gebruik van het online reserveringssysteem. Komt u met meer dan 8 gasten, dan vragen wij u uw reservering telefonisch door te geven. Tijdelijk gesloten, zien wij u straks weer? 

online reserveren

Restaurant nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe menukaart, specials tijdens de feestdagen of leuke aanbiedingen in het restaurant? Volg Landgoed Huize Bergen dan op social media facebookinstagram of meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Meer tafelen & borrelen

terras  private dining  high tea  lunch  huisbier