Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
"

Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

Restaurant

Geniet u ook zo van heerlijk eten in een mooie omgeving? Wij verrassen u in ons restaurant graag met fijne gerechten en smaakvolle menu's. U bent van harte welkom voor lunch, borrel en diner.

 lunch   diner   borrelen   terras   genieten

Menukaart

Met het seizoen als uitgangspunt wordt er door het team in de keuken een steeds wisselend menu samengesteld. De smaken in ons restaurant kenmerken zich door een authentieke basis die wordt aangevuld met kleine uitstapjes naar het onbekende. Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens.

diner menu   lunch menu 

 

Reserveren

Let op | Momenteel is ons restaurant gesloten i.v.m. de maatregelen.
Het restaurant is van maandag t/m zondag geopend. Wilt u komen dineren of lunchen, dan is het wenselijk te reserveren. Heeft u vragen, dan ontvangen wij uw reservering graag telefonisch via 073 658 04 00

online reserveren

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel & restaurant omgeving. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer

Restaurant nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe menukaart, specials tijdens de feestdagen of leuke aanbiedingen in het restaurant? Volg Landgoed Huize Bergen dan op social media facebookinstagram of meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Meer tafelen & borrelen

terras  private dining  high tea  lunch  huisbier