Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Jacqueline & Robin
"We hebben op 27 mei 2017 een fantastische diner en feest gehad. Het was erg fijn dat aan het einde van de avond iedereen nog rustig kon nagenieten van de avond . We raden deze locatie zeker aan."

Feestlocaties op een landgoed

Op zoek naar een feestlocatie? Wij ontvangen u graag met familie, vrienden of collega's voor een onvergetelijke dag of een bruisend feest. Of het nu gaat om een jubileum, reünie, verjaardag, intieme borrel, groot diner of kleine receptie, wij kijken graag samen met u naar een verrassende samenstelling. 

Feestlocatie op maat

Het Koetshuis is  als feestlocatie uitermate geschikt voor grote bruisende feesten tot wel 175 personen. Bent u met een kleinere groep gasten dan maken wij de feestzaal zo intiem mogelijk door delen van de zaal te sluiten. Bent u met een heel klein en intiem gezelschap dan bieden de stijlkamers in het landhuis uitkomst om te huren als feestlocatie. 

Heeft u gasten van ver of wilt u na alle feestelijkheden zelf niet naar huis dan kunt u op onze feestlocatie ook overnachten in 90 hotelkamers. Zo geniet u de volgende ochtend samen met uw gasten van een uitgebreid ontbijt terwijl jullie napraten over die bijzondere feestavond. De perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag

bruiloft   babyborrel   high-tea

feestlocatie verhuur bedrijven

Zoekt u naar feestlocatie verhuur voor bedrijven? Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant ten opzichte van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven en is daarmee ook ideaal als feestlocatie voor personeelsfeesten. Organiseer een uitgebreide BBQ, een walking dinner, feestavond met DJ of juist een middagprogramma vol activiteiten. Parkeren is gratis, reizen per openbaar vervoer is mogelijk en ook een bus kan op het landgoed geparkeerd worden. Ook hierin denken wij graag met u mee.