Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
lunch met vriendinnen
"Alles was uitstekend verzorgd, we hadden een mooi gedekte tafel in de kamer van mijnheer. De haard brandde, dus het was heerlijk warm. De 3-gangen lunch en de wijn waren heel lekker. We voelden ons echt verwend."

een landgoed als feestlocatie

Heeft u iets te vieren? Wij ontvangen u graag met familie, vrienden of collega's voor een onvergetelijke dag en een bruisend feest. Of het nu gaat om een jubileum, reünie, verjaardag, intieme borrel of kleine receptie, wij kijken graag samen met u naar een verrassende samenstelling. 

Heeft u gasten van ver of wilt u na alle feestelijkheden niet naar huis dan kunt u op deze feestlocatie ook overnachten. De volgende ochtend geniet u in alle rust van een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers terwijl u napraat over die bijzondere feestavond.

  • feestlocatie voor 175 personen
  • intieme borrelruimtes 
  • stijlvolle dinerzalen
  • 105 hotelkamers

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant ten opzichte van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven en is daarmee ook ideaal als feestlocatie voor personeelsfeesten. Parkeren is gratis en tevens reizen per openbaar vervoer is mogelijk.

De feestzalen in het Koetshuis zijn ideaal om te huren wanneer u komt met een groot gezelschap. Liever een intieme ruimte voor een receptie in de Villa of het park als feestlocatie decor? Wij denken graag met u mee.