Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
waar staan wij voor

Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is onze passie. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit onze eigen authenticiteit.

Ruimte voor ontwikkeling

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit de wens van voormalig bewoonster van het landgoed, Charlotte van Beuningen, en uitgegroeid tot de kern van onze organisatie.

Met dank aan al onze gasten en de gasten van EIGENTIJDSERF kunnen wij via de Joannes Bosco Stichting jaarlijks diverse doelen steunen. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant die wel 'een steuntje in de rug' kunnen gebruiken. lees meer over de stichting

Ontmoetingshuis

De historie van Landgoed Huize Bergen kent vele verhalen. Het zomerverblijf werd opleidingscentrum wat zich doorontwikkelde tot hotel. Maar bovenal is en blijft Landgoed Huize Bergen een ontmoetingshuis. Deze historie van Landgoed Huize Bergen is samengebracht in het boek 'Huize Bergen - honderd verhalen' geschreven door Ton de Jong. 

ontdek de geschiedenis

Waar geloven wij in

Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is onze passie. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit onze eigen authenticiteit. 

Bij Landgoed Huize Bergen wordt u gezien als onze persoonlijke gast. Hier geniet u van warmte, stijlvolle details, die vertrouwde huiselijkheid van vroeger maar dan met hedendaags comfort.

Wij nemen u mee in ons erfgoed en laten u graag onderdeel uitmaken van onze nalatenschap. Wees welkom, voel u thuis en blijf betrokken.

Ons team onze kracht

De gezichten van onze organisatie zijn de sleutel tot onvergetelijke ontmoetingen. Samen zorgen wij voor die memorabele gastvrije service die wij zo graag bieden.  

Wil jij ons team komen versterken? 

vacatures