Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
waar gaan we voor

Op authentieke wijze bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen.

ruimte voor ontwikkeling

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit de wens van voormalig bewoonster van het landgoed, Charlotte van Beuningen, en uitgegroeid tot de kern van onze organisatie.

Met dank aan al onze gasten en de gasten van EIGENTIJDSERF kunnen wij via de Joannes Bosco Stichting jaarlijks diverse doelen steunen. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant die wel 'een steuntje in de rug' kunnen gebruiken. lees meer over de stichting >

ontmoetingshuis

De historie van Landgoed Huize Bergen kent vele verhalen. Het zomerverblijf werd opleidingscentrum wat zich doorontwikkelde tot hotel. Maar bovenal is en blijft Landgoed Huize Bergen een ontmoetingshuis. Deze historie van Landgoed Huize Bergen is samengebracht in het boek 'Huize Bergen - honderd verhalen' geschreven door Ton de Jong. Het boek is te koop via onze receptie of op bol.com.

ontdek de geschiedenis

waar geloven wij in

Bij Landgoed Huize Bergen wordt u gezien als onze persoonlijke gast. Hier geniet u van warmte, stijlvolle details, die vertrouwde huiselijkheid van vroeger maar dan met hedendaags comfort.

Wij nemen u mee in ons erfgoed en laten u graag onderdeel uitmaken van onze nalatenschap. Wees welkom, voel u thuis en blijf betrokken.

ons team onze kracht

De gezichten achter onze organisatie zijn onze kracht. Eenieder met eigen kwaliteiten maar allemaal zorgen ze voor die memorabele gastvrije service die wij zo graag bieden.  ontmoet ons >

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan de vacatures.

vacatures