Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Wensboom

Wensboom

Iedereen heeft wel een hobby. De een houdt van sport de ander van lezen, schilderen of theater. Een hobby wil je stimuleren, brengt kansen en laat jongeren groeien. Maar niet alle jongeren krijgen de mogelijkheid om de gewenste hobby te beoefenen. Zij staan om financiële redenen thuis vaak letterlijk aan de zijlijn.

Een wens groot of klein, voor iedereen moet een hobby haalbaar zijn. Samen met onze relaties en de Joannes Bosco Stichting laten wij daarom ook dit jaar weer wensen in vervulling gaan zodat ook deze jongeren zich op een leuke manier blijven ontwikkelen.

de jongeren

Waar de kleintjes met Sinterklaas iets krijgen vallen de oudere jongeren vaak net buiten de pakjesboot. Met hulp van Stichting Leergeld Vught hebben daarom jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar van ons een wenskaart ontvangen. Op deze wenskaart mogen zij een wens invullen die te maken heeft met een hobby. Deze wensen hangen in december in de Wensboom bij Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF.

Voor de een is dat een boek voor de ander juist nieuwe sportkleding, museumtickets, tekenspullen of een bioscoopbon. 

helpt u mee wensen te vervullen

Met uw hulp kunnen wij nog meer jongeren verrassen. Heeft u entreetickets, cadeaubonnen of andere leuke items die u voor deze jongeren kunt sponsoren dan ontvangen wij ze natuurlijk graag. Een financiële bijdrage leveren groot of klein kan per bankoverboeking naar iban NL17 RABO 0133 8154 20 t.a.v. Joannes Bosco Stichting onder vermelding van wensboom 2018.

Wenst u daarvoor een factuur te ontvangen dan kunt u contact op nemen via kim@joanneshospitality.nl .

Als dank hangen wij uw logo in de Wensboom op onze locaties.

Naar overzicht