Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
ons verhaal

is er een van maatschappelijke betrokkenheid

vergaderzaal in Brabant

In de monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen vindt u meerdere stijlvolle vergaderzalen, een sfeervolle Salon en een huiselijke atmosfeer. Een vergaderzaal huren bij Landgoed Huize Bergen staat garant voor een plezierig samenkomen in een prachtige omgeving op korte afstand van Den Bosch. 

vergaderzalen met uitzicht op het park

Het landgoed met diverse gebouwen en sub-zalen maken het mogelijk om, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de privacy te creëren die gewenst is. Zoekt u een vergaderzaal voor een meerdaagse bijeenkomst, dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. 

vergaderzalen met sociaal karakter

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is tot op de dag van vandaag nog altijd behouden gebleven in de vergaderzaal. Landgoed Huize Bergen maakt onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. lees meer >

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is de vergaderruimte zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.