Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
highlights

natuurlijke omgeving ✓
break-out ruimte ✓
hotelkamers ✓
gratis parkeren ✓
goed bereikbaar met OV ✓
7,5 hectare landgoed ✓
nabij Den Bosch ✓

Vergaderruimte in Brabant

In de monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen vindt u meerdere stijlvolle vergaderruimtes, een sfeervolle Salon en een huiselijke atmosfeer. Een vergaderruimte huren bij Landgoed Huize Bergen staat garant voor een plezierig samenkomen in een prachtige omgeving op korte afstand van Den Bosch. 

Vergaderruimtes met uitzicht op het park

Het landgoed met diverse gebouwen en sub ruimtes maken het mogelijk om, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de privacy te creëren die gewenst is. Zoekt u een vergaderruimte voor een meerdaagse bijeenkomst, dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. 

vergaderruimte met sociaal karakter

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is tot op de dag van vandaag nog altijd behouden gebleven in de vergaderruimte. Landgoed Huize Bergen maakt onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. lees meer >

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is de vergaderruimte zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.