Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
highlights

natuurlijke omgeving ✓
break-out ruimte ✓
hotelkamers ✓
gratis parkeren ✓
goed bereikbaar met OV ✓
7,5 hectare landgoed ✓
nabij Den Bosch ✓

Vergaderlocatie in Brabant

In Brabant, op een steenworp afstand van Den Bosch, ligt de prachtige vergaderlocatie Landgoed Huize Bergen. Hier vindt u een warme en huiselijke sfeer, een hartelijke ontvangst en uitstekende service. Vergaderen bij Landgoed Huize Bergen is effectief samenkomen in een sfeervolle ambiance.

ontwaak door het gefluit van vogels

Zoekt u een vergaderlocatie voor een meerdaagse bijeenkomst, dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar in de eetzaal van de monumentale Villa waarna uw gasten uitgerust kunnen starten met de dag.

vergaderlocatie met sociaal karakter

De authentieke Villa werd vroeger bewoond door het bijzondere, sociaal bewogen echtpaar Van Beuningen. Het echtpaar had een groot hart en stelde hoge prioriteit aan het helpen van hun medemens. Dit gedachtegoed is tot op de dag van vandaag nog altijd behouden gebleven in deze vergaderlocatie. Landgoed Huize Bergen maakt onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. lees meer >

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is de vergaderlocatie zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.