Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
highlights

natuurlijke omgeving ✓
break-out ruimte ✓
hotelkamers ✓
gratis parkeren ✓
goed bereikbaar met OV ✓
7,5 hectare landgoed ✓
nabij Den Bosch ✓

Unieke vergaderlocaties in het groen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Dan vindt u deze bij Landgoed Huize Bergen! Wij bieden een unieke atmosfeer, een vergaderlocatie omringd door natuur en rijk aan historie.

U vindt Landgoed Huize Bergen aan de rand van Vught in Brabant in een prachtig park en met eeuwenoude bomen. Zodra u binnen komt in de authentieke Villa proeft u de sfeer van vroeger; de rijk gedecoreerde vergaderruimtes, de originele details en een hartelijke ontvangst. Een huiselijk en warme vergaderlocatie voor stijlvolle bijeenkomsten.

Ontwaak door het gefluit van vogels

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst dan verzorgen wij graag uw overnachting in een van onze 105 hotelkamers. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de eetzaal van de monumentale Villa waarna u uitgerust kunt starten met uw dag.

hoe uniek moet uw vergaderlocatie zijn

Een picknick onder de eeuwenoude beuk, een afsluitende borrel in de Salon of een workshop schapendrijven in het park? Veel is mogelijk en wij horen het graag.

Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant t.o.v. Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Door ligging aan de A2 is de vergaderlocatie zeer goed bereikbaar maar ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk.