Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Djoanie & Dave
"Geweldige locatie we hebben echt een super mooie bruiloft gehad mede dankzij deze mooie locatie en service van het personeel! Ze hebben echt met ons meegedacht en er was heel veel mogelijk echt top!"

trouwlocatie nabij Den Bosch

Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. 

Trouwen op Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch is genieten in alle rust; van uw partner, uw gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Dit landgoed is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een gedenkwaardige ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. 

Proef de romantiek want liefde gaat door de maag. Op jullie bruiloft mag een prachtige taart en een overheerlijk diner niet ontbreken. Onze specialisten Nikki en Lian denken graag met jullie mee en zorgen dan ook voor persoonlijk advies.

meer trouwlocatie inspiratie 

Droom trouwlocatie voor jullie huwelijk nodig? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op jullie trouwdag. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding    touch of pink

Landgoed Huize Bergen