Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Linda & Tommy
"Echt onze droomtrouwlocatie! Prachtig landgoed en ontzettend goede en behulpzame medewerkers. Iedereen denkt mee en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. We hadden het niet beter kunnen treffen om onze bruiloft daar te mogen...

trouwlocatie nabij Den Bosch

Trouwen op Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch is genieten in alle rust; van uw partner, uw gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. 

Dit landgoed in Vught nabij Den Bosch is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een gedenkwaardige ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. 

Proef de romantiek want liefde gaat door de maag. Op jullie bruiloft mag een prachtige taart en een overheerlijk diner niet ontbreken. Onze specialisten Nikki en Lian denken graag met jullie mee over de mogelijkheden op deze trouwlocatie en zorgen dan ook voor persoonlijk advies.

Trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier op onze fotoblog inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

bruiloft inspiratie