Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Zeg 'ja ik wil'

in het monumentale landhuis, geniet van een diner in sfeervolle stijlkamers, feest in het Koetshuis en tot slot, overnachten in de romantische bruidssuite. 

trouwlocatie Brabant

Is het jullie droom om te trouwen op een prachtig authentiek landgoed? Jullie bruiloft op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Landgoed Huize Bergen in Brabant nabij Den Bosch is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke dag.

late minute droomaanbieding

Reserveer jullie last-minute droombruiloft die plaatsvindt voor 27 mei 2018 en ontvang de huwelijksnacht in de bruidssuite t.w.v. € 217,- cadeau. Daarnaast trakteren wij ook nog op een deel van de locatiehuur.*

In mei 2018 hebben wij nog een klein aantal populaire data beschikbaar. Neem snel contact op met Lian of Nikki om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

* Geldig voor nieuw te reserveren last-minute bruiloften die plaatsvinden in de periode van 1 november 2017 t/m 27 mei 2018 op basis van beschikbaarheid. De aangeboden zaalhuur is afhankelijk van de samenstelling van de bruiloft. Vraag ons naar de voorwaarden van deze omzetgarantie.

actiedatum 23-10-2017 - 27-05-2018

meer trouwlocatie inspiratie 

Droom trouwlocatie voor jullie huwelijk nodig? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op jullie trouwdag. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft

 

Landgoed Huize Bergen