Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Zeg 'ja ik wil'

in het monumentale landhuis, geniet van een diner in sfeervolle stijlkamers, feest in het Koetshuis en tot slot, overnachten in de romantische bruidssuite. 

trouwlocatie Brabant

Is het jullie droom om te trouwen op een prachtig authentiek landgoed? Jullie bruiloft op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Landgoed Huize Bergen in Brabant nabij Den Bosch is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke dag.

late minute droomaanbieding

Reserveer jullie last-minute droombruiloft die plaatsvindt tussen 1 oktober 2018 en 31 maart 2019 en ontvang de huwelijksnacht in de bruidssuite t.w.v. € 217,- cadeau. Daarnaast trakteren wij ook nog op een deel van de locatiehuur.*

* Geldig voor nieuw te reserveren last-minute bruiloften die plaatsvinden in de periode van 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 op basis van beschikbaarheid. De aangeboden zaalhuur is afhankelijk van de samenstelling van de bruiloft. Vraag ons naar de voorwaarden van deze omzetgarantie.

actiedatum 01-10-2018 - 21-03-2019

meer trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft  winter wedding