Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Linda & Tommy
"Echt onze droomtrouwlocatie! Prachtig landgoed en ontzettend goede en behulpzame medewerkers. Iedereen denkt mee en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. We hadden het niet beter kunnen treffen om onze bruiloft daar te mogen...

Winter Wedding Decoratiepakket

Smaken verschillen maar InStyle Styling is expert op het gebied van aankleding. Ze adviseren jullie graag over de vele verschillende mogelijkheden. Dit Winter Wedding Decoratiepakket is een voorbeeld om jullie alvast te inspireren en informeren over de vele mogelijkheden van Winter Wedding decoratie.

Winter Ceremonie

Afhankelijk van de stijlkamer waarin jullie trouwen zijn er in overleg mogelijkheden voor stroken kunstsneeuw! InStyle Styling kleedt de ruimte voor jullie aan met stoellint, windlichten, dennenappels, decoratiebord welkom en witte bont vachtjes. Dit pakket is via ons te reserveren vanaf  611,24-  499,- . 

Winter Diner

Een rustige ceremonie maar juist tijdens het diner uitpakken? Dit pakket is inclusief vaasjes bloemen, stoellint, kunstsneeuw, dennenappels en waxinelicht houders. Via ons te reserveren vanaf  559,89-  435,- .

Voor meer styling advies en andere mogelijkheden adviseren om contact op te nemen met de experts van InStyle Styling.

*actieprijs is vanaf, inclusief btw en op basis van 40 personen, geldig in de wintermaanden 1-11-2019 tot 31-3-2020. Inclusief styling en transport door InStyle Styling.