Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Overnachten
Het fijne van trouwen bij Landgoed Huize Bergen is dat er niemand naar huis hoeft. Al jullie gasten kunnen blijven overnachten in onze stijlvolle hotelkamers tegen een aantrekkelijk tarief. 

Winter Wedding

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft die anders is dan andere, denk dan eens aan een winter wedding! Niets zo romantisch als een deken van sneeuw, brandende vuurkorven en overal fonkelende lichtjes. Met de trouwjurk kun je helemaal over de top, want te warm is het in deze maanden zeker niet.

Met of zonder sneeuw, in de sfeervolle stijlkamers van Landgoed Huize Bergen beleef je altijd een behaaglijk en knus gevoel. Denk maar eens aan een diner bij de open haard en overal brandende kaarsjes. Daarnaast is er altijd nog oneindig veel mogelijk met kleine decoraties om jullie persoonlijkheid verder naar voren te brengen zonder dat het een kerstbruiloft wordt. InStyleStyling stelde voor ons een speciaal Winter Wedding decoratiepakket samen ter inspiratie. 

winter wedding deal

Voor bruiloften in de maanden november t/m maart hebben wij een speciale Winter Wedding Deal. Jullie huwelijksnacht in de bruidssuite t.w.v. 217,- krijg je dan namelijk van ons aangeboden! Daarnaast krijgen jullie ook nog  een deel van de zaalhuur cadeau bij een minimale besteding op onze trouwlocatie*.

*Willen jullie gebruikmaken van onze Winter Wedding Deal, neem dan direct contact op met onze bruiloftspecialist Lian voor de beschikbaarheid en voorwaarden.