Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Linda & Tommy
"We hadden het geluk dat we er op tijd bij waren om deze datum te reserveren op landgoed Huize Bergen, want dit was echt onze droomlocatie. Er werken ontzettend fijne mensen en het is daar prachtig."

Vintage wedding

Elke bruiloft is persoonlijk en dus ook altijd uniek. Waar het ene paar moeite heeft met het kiezen van kleuren weet het andere paar weer precies wat ze willen. Maar altijd met een droombruiloft als eindresultaat.

Zo ook de bruiloft van Tommy en Linda die met hulp van In Style Styling hun ceremonie op Landgoed Huize Bergen een vintage tintje gaven. Het was een zonnige dag in juli waardoor de ceremonie plaatsvond buiten onder de oude beuk. Het park vormt een prachtig neutraal decor. Dit samen met subtiele accenten van roze maken het plaatje compleet.

Een bijzonder moment was de door Tommy en Linda gekozen zand-ceremonie. Een ritueel waarbij het samenvoegen van twee kleuren zand het verbinden van twee families symboliseert. Een onvergetelijk moment voor alle familieleden en jullie hebben meteen een uniek aandenken aan dat ene speciale moment. Ook de bloemen door bloemenatelier Rob Martin en het taartje gemaakt door huisleverancier Cake 5 waren weer een plaatje. 

De prachtige beelden zijn gemaakt door bruidsfotografe Elvera Gerlinda

Inspiratie voor jullie droom trouwlocatie 

Op zoek naar trouwlocaties voor jullie huwelijk? Vind op onze trouwlocatie blog inspiratie over styling, kleuren, thema's en decoratie voor jullie bruiloft op Landgoed Huize Bergen.

bruiloft inspiratie

Alles op één trouwlocatie

Willen jullie vooral rust en ontspanning op jullie bijzondere dag, kies dan voor een trouwlocatie in Brabant waar heel de bruiloft kan plaatsvinden. Jullie dag begint met het omkleden van de bruid en bruidegom in een van de stijlkamers van het landhuis en eindigt met de huwelijksnacht in onze romantische bruidssuite. Ook voor jullie gasten zijn er voldoende hotelkamers en mogelijkheden tot overnachten. De volgende ochtend schuiven jullie allemaal gezellig aan bij het ontbijt om zo nog extra lang na te genieten. brochure aanvragen

Home > Trouwen & Feesten > Trouwlocatie Vught