Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Linda & Tommy
"We hadden het geluk dat we er op tijd bij waren om deze datum te reserveren op landgoed Huize Bergen, want dit was echt onze droomlocatie. Er werken ontzettend fijne mensen en het is daar prachtig."

trouwlocatie inspiratie

Elke bruiloft is persoonlijk en dus ook altijd uniek. Waar het ene paar moeite heeft met het kiezen van kleuren weet het andere paar weer precies wat ze willen. Maar altijd met een droombruiloft als eindresultaat.

Zo ook de bruiloft van Tommy en Linda die met hulp van In Style Styling hun ceremonie op Landgoed Huize Bergen een vintage tintje gaven. Het was een zonnige dag in juli waardoor de ceremonie plaatsvond buiten onder de oude beuk. Het park vormt een prachtig neutraal decor. Dit samen met subtiele accenten van roze maken het plaatje compleet.

Een bijzonder moment was de door Tommy en Linda gekozen zand-ceremonie. Een ritueel waarbij het samenvoegen van twee kleuren zand het verbinden van twee families symboliseert. Een onvergetelijk moment voor alle familieleden en jullie hebben meteen een uniek aandenken aan dat ene speciale moment. Ook de bloemen door bloemenatelier Rob Martin en het taartje gemaakt door huisleverancier Cake 5 waren weer een plaatje. 

De prachtige beelden zijn gemaakt door bruidsfotografe Elvera Gerlinda

meer trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft  klassieke bruiloft  winter wedding 
meer over Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie