Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
landgoed
Een landgoed heeft vaak alles al in huis was je voor een klassieke bruiloft nodig hebt. Het kost dus niet veel moeite om alles helemaal perfect te maken! 

Klassieke Bruiloft

Niets zo mooi als een chique en romantische klassieke bruiloft. Een klassieke trouwlocatie is vaak het begin van deze droombruiloft. Harm en Femke kozen voor Landgoed Huize Bergen als locatie voor hun klassieke trouwdag.

Alles subtiel aangekleed maar wel tot in detail doorgevoerd. De manchetknopen van Harm bijvoorbeeld of de prachtige klassieke jurk van Femke, het kussentje voor de ringen, de ceremonie onder de beuk en het boeket. Alles is om bij weg te dromen toch? Wie de trouwauto mocht kiezen? Dat mag duidelijk zijn.

Bij een klassieke bruiloft hoort uitgebreid dineren met ingedekte tafels, kaarsen en het liefst 5-gangen! In rijk gedecoreerde stijlkamers kunnen een gepersonaliseerd menu en bloemvaasjes al genoeg zijn om tot een klassieke uitstraling te komen.

De fotografie van deze Klassieke Bruiloft is gemaakt door Ringelberg Fotografie

Trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  klassieke bruiloft  winter wedding