Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
tip
De mistletoe mag natuurlijk niet ontbreken op een kerstbruiloft! Hang er bijvoorbeeld een boven de fotobooth zodat stelletjes zelf een romantisch shot kunnen maken.

underneath the mistletoe

De vele fonkelende lichtjes, de brandende open haard en de geur van naaldbomen geven de periode rond de feestdagen al een romantisch en feestelijk tintje. Trouwen rondom Kerst is dan ook absoluut een aanrader. Dat trouwen voor de feestdagen niet over de top Kerst hoeft te zijn bewijst de prachtige kerstbruiloft van Michiel en Sharon. Ze kozen voor de subtiele blauw-witte kerst aankleding in de feestlocatie en dineerde in de stijlkamers tussen de kerstbomen. De aankleding was absoluut geen afleiding in de toch al sfeervolle stijlkamers. De prachtig afgewerkte trouwjurk van Sharon, dit was pas de echte eyecatcher.

ps. trouwen in december is minder populair wat betekend dat jouw droom trouwlocatie misschien nog wel beschikbaar is. Bekijk hier onze speciale winter wedding deal.

De foto's op deze kerstbruiloft zijn gemaakt door Manola van Leeuwe van Fotografie+.

meer trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft  winter wedding