Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Babet & Justin
"De locatie is op elk moment van het jaar prachtig, maar tegen de fantastische herfstkleuren kan toch echt niets op. Iedereen stond voor ons klaar van het ontvangst tot het einde van het fantastische feest dat veel te snel kwam. Er was ruim...

Droom trouwlocatie

Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. 

Landgoed Huize Bergen als trouwlocaties staat voor genieten in alle rust; van jouw partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Op het landgoed bieden wij jullie verschillende prachtige trouwlocaties voor een onvergetelijke bruiloft binnen of buiten. Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. 

Onze bruiloftsspecialisten Lian en Anouk denken graag met jullie mee over de invulling van jullie bijzondere dag en zorgen dan ook voor persoonlijk advies. Neem contact op zodat zij jullie meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie. informatie aanvragen

Meer trouwlocatie inspiratie  ⇣ 

Trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

bruiloft inspiratie