Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Babet & Justin
"Iedereen stond voor ons klaar van het ontvangst tot het einde van het fantastische feest dat veel te snel kwam. Er was ruim voldoende personeel aanwezig en iedereen was ontzettend vriendelijk en vrolijk! Het eten was ook super lekker!"

Harry Potter Wedding

Een creatieve bruid weet vaak precies wat ze wil, zo ook bij deze Harry Potter Wedding van Babet en Justin. Zeker geen over de top themabruiloft maar Harry Potter zat wel in alle details subtiel verwerkt. Je vond het thema in het drukwerk, de taart, accessoires en decoratie. Alles klopte, van de prachtige "Alohomora" uitnodigen tot de "Smekkies in alle smaken" bedankjes bij het afscheid. Op haar blog harrypotterparty.nl vertelt Babet waar ze alles heeft gekocht of hoe ze decoratie en drukwerk zelf heeft gemaakt. Landgoed Huize Bergen was voor haar dé Harry Potter bruiloft locatie.

Cake 5 heeft de Harry Potter Wedding Cake gemaakt met Marauders Map op de voorkant. De Mischief Managed-caketopper heeft Babet zelf ontworpen en laten maken bij Engrave Celebration.

Foto’s van deze Harry Potter Wedding zijn gemaakt door Michael Habraken.

meer trouwlocatie inspiratie 

Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft. Meer advies nodig? Wij helpen jullie graag.

vintage wedding  touch of pink  kerstbruiloft 
harry potter bruiloft  herfstbruiloft  winter wedding