Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Harry Potter bruiloft

Harry Potter bruiloft

Een creatieve bruid weet vaak precies wat ze wil, zo ook bij deze Harry Potter Wedding van Babet en Justin.

Zeker geen over de top themabruiloft maar Harry Potter was wel in alle details subtiel verwerkt. Je vond het thema in het drukwerk, de taart, accessoires en decoratie. Alles klopte, van de prachtige "Alohomora" uitnodigen tot de "Smekkies in alle smaken" bedankjes bij het afscheid.

Op haar blog harrypotterparty.nl vertelt Babet waar ze alles heeft gekocht of hoe ze decoratie en drukwerk zelf heeft gemaakt. Het landhuis van Landgoed Huize Bergen was voor haar dé Harry Potter bruiloft locatie.

Cake 5 heeft de Harry Potter Wedding Cake gemaakt met Marauders Map op de voorkant. De Mischief Managed-caketopper heeft Babet zelf ontworpen en laten maken bij Engrave Celebration.

Babet & Justin

"Iedereen stond voor ons klaar van het ontvangst tot het einde van het fantastische feest dat veel te snel kwam. Er was ruim voldoende personeel aanwezig en iedereen was ontzettend vriendelijk en vrolijk! Het eten was ook super lekker!"

Foto’s van deze Harry Potter Wedding zijn gemaakt door Michael Habraken.

Persoonlijk advies

Graag kijken wij samen naar de wensen van jullie bruiloft. Lian staat klaar om jullie persoonlijk te adviseren. Bel 073 658 04 00 voor een afspraak of vraag informatie aan en ontvang onze uitgebreide bruiloft brochure. 

brochure aanvragen

 

 

Meer bruiloft inspiratie   

trouwen & feesten > trouwlocatie > bruiloft ideeën > Harry Potter bruiloft​​

Naar overzicht