Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Kerstbruiloft

Kerstbruiloft

Wat een kerst bruiloft onvergetelijk maakt? De vele fonkelende lichtjes, de brandende open haard en de geur van naaldbomen geven de periode rond de feestdagen al een romantisch en feestelijk tintje. Trouwen rondom Kerst is dan ook absoluut een aanrader.

Dat trouwen voor de feestdagen niet over de top 'Kerst' hoeft te zijn bewijst de prachtige kerst bruiloft van M & S. Zij kozen voor een subtiele blauw met witte kerst aankleding in de feestlocatie en dineerden in de stijlkamers tussen de kerstbomen. Deze aankleding was absoluut geen afleiding in de sfeervolle stijlkamers.  De bruid in haar prachtig afgewerkte trouwjurk, dat was pas de echte eyecatcher!

Kerst bruiloft decoratie

Decoratie voor je kerstbruiloft hoeft echt niet rood en groen te zijn. Al is dat natuurlijk wel ontzettend nostalgisch. Tegenwoordig kun je kerstdecoratie in alle soorten en maten vinden en dus ook jullie andere stijlelementen zoals een uitnodiging, menu of taart daar op aanpassen.

Tip

De mistletoe mag natuurlijk niet ontbreken op een kerstbruiloft! Hang er bijvoorbeeld een boven de photobooth zodat stelletjes zelf een romantisch shot kunnen maken.


PS. 
Trouwen in december is minder populair wat betekent dat jouw droom trouwlocatie misschien nog wel beschikbaar is. winter wedding deal


De foto's op deze kerst bruiloft zijn gemaakt door Manola van Leeuwe van Fotografie+.

Persoonlijk advies

Graag kijken wij samen naar de wensen van jullie kerstbruiloft. Liever trouwen in de zomer? Dan kan natuurlijk ook. Lian staat daarom klaar om jullie persoonlijk te adviseren. Bel 073 658 04 00 voor een afspraak of vraag informatie aan en ontvang onze uitgebreide brochure over trouwen op het landgoed.

brochure aanvragen

 

Meer bruiloft inspiratie   

trouwen & feesten > trouwlocatie > bruiloft ideeën > kerstbruiloft

 

Naar overzicht