Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Rustieke bruiloft

Rustieke bruiloft

Fantastische bruidskleding, een prachtige setting en rustieke details. Deze rustieke bruiloft van L & T heeft de perfecte combinatie van moderne vintage en in to the woods stijl.

Vintage kan over de top lieflijk zijn maar bij deze bruiloft gaven de subtiele rustieke details de setting een stoere twist. Stoer in de robuuste boomstammetjes, naked cake, een hert verstopt op de uitnodiging, natuurlijke elementen en een moderne trouwauto. Lief in de prachtige trouwjurk met kant, vele roze en witte bloemen, het lichtblauwe trouwpak met een ruitje en alle kaarsjes bij de ceremonie. 

​Rustiek en vintage styling

Rustiek en vintage styling kan alle kanten op. Het is een romantische stijl, maar niet te zoet en zeker niet formeel. Bloemen en ruwe natuurlijke materialen zijn onmisbaar. Vintage bruiloft styling is daarnaast vaak ook heel persoonlijk. Misschien zijn jullie maanden op zoek geweest naar dat ene speciale trouwbankje of is het juist de jurk die is samengesteld uit persoonlijke bezittingen. L & T verzorgden de boomstammen en backdrop decoratie helemaal zelf. Veel kleine items bij elkaar maar alles behalve overweldigend. 

Deze prachtige rustieke bruiloft is vastgelegd door Linda Ringelberg Bruidsfotografie.


TIP 
Houden jullie van die ontspannen zomersfeer, kies dan voor een bruiloft met bbq i.p.v. sit down diner. Jullie gasten pakken zoveel als ze willen en hebben geruime keuze. Ook voor vegetarisch en vegan wordt door ons goed gezorgd als daar bij jullie gasten vraag naar is.


Vintage Woods bruiloft - foto Linda RingelbergVintage Woods bruiloft foto Linda Ringelberg

Persoonlijk advies

Graag kijken wij samen naar de wensen van jullie rustieke bruiloft. Liever trouwen in de winter? Dan kan natuurlijk ook! Lian staat klaar om persoonlijk advies te geven. Bel 073 658 04 00 voor een afspraak of vraag informatie aan en ontvang onze uitgebreide bruiloft brochure. 

brochure aanvragen 

 Vintage Woods trouwjurk - foto: Linda Ringelberg Vintage Woods - trouwpak foto: Linda Ringelberg

Niet onbelangrijk is de start van de dag. Het aankleed ritueel is vaak een persoonlijk en puur moment met de aller dierbaarste. Onze stijlkamers in het landhuis vormen een prachtig decor voor de bruiloft preparation shoot. Daarnaast zijn er verschillende mooie hoekjes, kamers en balkon scenes te vinden voor een bruidsreportage. 

 

 

Meer bruiloft inspiratie   

trouwen & feesten > trouwlocatie > bruiloft ideeën > rustieke bruiloft

 

Naar overzicht