Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Djoanie & Dave
"Geweldige locatie we hebben echt een super mooie bruiloft gehad mede dankzij deze mooie locatie en service van het personeel! Ze hebben echt met ons meegedacht en er was heel veel mogelijk echt top!"

Trouwlocatie in Brabant

Op zoek naar trouwlocaties in Brabant? Willen jullie trouwen op een kasteel of landgoed in Brabant, neem dan een kijkje bij Landgoed Huize Bergen en vind jullie droom trouwlocatie in Brabant!

Jullie ceremonie buiten in het park of juist binnen in het zonlicht van de erkers. Het landgoed biedt verschillende romantische plekjes voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. Daarna samen met jullie gasten proosten op het geluk, dineren bij kaarslicht en dansen tot in de late uurtjes. Bij Landgoed Huize Bergen vinden jullie alles voor een perfecte dag op een trouwlocatie. Veel is mogelijk en samen met jullie kijken wij graag naar de bruiloft van jullie dromen. 

Onze bruiloftsspecialist Lian denkt graag met jullie mee over de invulling van jullie bijzondere dag en zorgt dan ook voor persoonlijk advies. Maak een afspraak of neem contact op zodat zij jullie meer kan vertellen over de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie. afspraak maken

 

Inspiratie voor jullie trouwlocatie in Brabant

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar trouwlocaties in Brabant? Willen jullie een kerstbruiloft, rustieke bruiloft of juist trouwen in de zomer? Vind op onze inspiratie blog ideeën voor jullie bruiloft op Landgoed Huize Bergen.

bruiloft inspiratie

Brabantse nachten zijn lang, trouwlocatie met overnachting

Feesten tot in de late uurtjes, dat hoort erbij in Brabant. De locatie waar jullie gaan trouwen is heel persoonlijk en bepalend. Willen jullie dat de dag ontspannen verloopt, kies dan voor een trouwlocatie waar jullie alles kunnen laten plaatsvinden. Van het aankleden van de bruid en bruidegom tot de volgende ochtend samen met jullie gasten ontbijten.

Bij Landgoed Huize Bergen vinden jullie alles op een locatie en zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden. Voor jullie natuurlijk een romantische huwelijksnacht in de luxe bruidssuite maar ook voor jullie gasten zijn er voldoende hotelkamers. De volgende ochtend schuiven jullie gezamenlijk aan bij het ontbijt zodat jullie extra lang kunnen nagenieten. brochure aanvragen

 

Home > Trouwen & Feesten > Trouwlocatie > Trouwlocatie Brabant