Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Djoanie & Dave
"Geweldige locatie we hebben echt een super mooie bruiloft gehad mede dankzij deze mooie locatie en service van het personeel! Ze hebben echt met ons meegedacht en er was heel veel mogelijk echt top!"

Trouwen op een landgoed 

Zou u graag op een landgoed willen trouwen? Kijk dan meteen even op de website van Landgoed Huize Bergen. Zeker als u een bruiloft wilt die net even anders is dan de andere bent u bij ons op de goede plek. Wat denkt u van een winter wedding? Of kiest u voor een klassieke bruiloft? Onze stijlkamers zijn heel geschikt. Onze kamers passen bij iedere stijl en zorgen voor een bijzondere sfeer. Zeker bij een winter wedding zorgen we voor een brandende open haard en een overvloed aan kaarsjes. brochure aanvragen

 ceremonieruimtes   feestlocatie   90 hotelkamers   7,5 hectare landgoed

Landgoed trouwerij in eigen stijl

Uw bruiloft moet perfect passen bij uw wensen en stijl. Daar doen wij graag alles voor. Uw persoonlijkheid mag duidelijk zichtbaar zijn op de bruiloft. Wij hebben ook experts in dienst die op een professionele wijze met u mee kunnen denken over de invulling van de bruiloft. Denkt u serieus na over een winter wedding omdat u in de maanden november t/m maart trouwt, gebruik dan onze speciale deal. Trouwen op een landgoed betekent kiezen voor een onvergetelijke en unieke bruiloft.

Trouwen op landgoed in Brabant

Lijkt het u mooi om tijdens de bruiloft een high tea te gebruiken met uw gasten? Ons landgoed is bij uitstek geschikt om te genieten van lekkere hapjes en drankjes. Bij mooi weer serveren we buiten en anders kunt u gezellig met elkaar in een van onze stijlkamers plaatsnemen. Vanaf een groep van 20 personen verzorgen wij de high tea, dus tijdens een bruiloft moet dat zeker mogelijk zijn. Heeft u ook al nagedacht over uw wensen wat betreft het diner? Bij ons is zo goed als alles mogelijk, dus laat zeker weten wat u wilt. We helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.