Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
welkom

Dagelijks open vanaf 12:00 uur.

Genieten op het terras

Even een momentje voor uzelf, genieten in de zon, een heerlijke lunch of een perfecte cappuccino? Wij heten u van harte welkom op ons terras. Alleen, samen met vrienden of gezellig met heel het gezin. Komen genieten van een hapje, drankje en prachtig uitzicht over het park.

 lunch   diner   borrel   picknick   koffie   genieten

Ons terras is dagelijks geopend. Lunch serveren wij tussen 12:00 en 15:00 uur. Bezoekt u het terras, dan vindt u op de kaart ook verschillende gin & tonics, cocktails, lokale bieren en een goed gevulde borrelplank. Gaat u liever het park in met een kleedje dan hebben wij picknickmanden, wijnplateaus en borrelboxen.  

lunch menu  diner menu

F.R.I.S.

Bezoekt u het terras, meld u dan aan bij de receptie. Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische terras omgeving voor u en andere gasten. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer

Reserveren

U bent weer van harte welkom op het terras. Heeft u vragen of bent u met een groep dan ontvangen wij uw reservering graag telefonisch via 073 658 04 00

online reserveren

Terras tip Brabant

U vindt ons bij fietsknooppunt 35. Vught is een heerlijk rustpunt op fietsroutes vanuit de richting Den Bosch, Boxtel, Helvoirt, Haaren en Cromvoirt. Dus stap af, neem plaats op ons terras en geniet van een welverdiende pauze. 

meer tafelen & borrelen

restaurant  private dining  iets te vieren