Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
welkom

Dagelijks open vanaf 12:00 uur.

Genieten op het terras

Even een momentje voor uzelf, genieten in de zon, een heerlijke lunch of een perfecte cappuccino? Wij heten u van harte welkom op ons terras. Alleen, samen met vriendinnen of gezellig met heel het gezin. Komen genieten van een hapje, drankje met als bonus uitzicht over het prachtige park.

 lunch   diner   borrelen   picknick   koffie   genieten

Het terras is dagelijks geopend. Lunch serveren wij tussen 12:00 en 15:00 uur. Bezoekt u ons terras, dan vindt u op de kaart ook verschillende gin & tonics, cocktails, lokale bieren en een goed gevulde borrelplank. Gaat u liever het park in met een kleedje dan hebben wij picknickmanden, wijnplateaus en borrelboxen.  

lunch menu

F.R.I.S.

Bezoekt u het terras, meld u dan aan bij de receptie. Wij hanteren F.R.I.S. om u en andere gasten een veilige en hygiënische terras omgeving te bieden. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. Een gezondheidscheck is verplicht en nemen wij ook af bij al onze gasten. lees hier meer over onze maatregelen

Reserveren

U bent weer van harte welkom op het terras. Reserveren is op het terras niet verplicht maar wel aan te raden. Heeft u vragen, dan ontvangen wij uw reservering graag telefonisch via 073 658 04 00

online reserveren

Terras tip Brabant

U vindt ons bij fietsknooppunt 35. Vught is een heerlijk rustpunt op fietsroutes vanuit de richting Den Bosch, Boxtel, Helvoirt, Haaren en Cromvoirt. Dus stap af, neem plaats op ons terras en geniet van een welverdiende pauze. 

meer tafelen & borrelen

restaurant  private dining  iets te vieren