Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Golf Clinic

Golf Clinic

Wilt u op een leuke en informele wijze met de golfsport in aanraking komen, dan hebben wij een leuke samenwerking met Golfclub Vught voor een sportieve en ontspannen golfclinic.

Golfclub Vught ligt op slechts 11 minuten rijden van Landgoed Huize Bergen en is daarmee ideaal voor een actieve break buiten de deur zonder dat u veel tijd kwijt bent aan reizen. Golfclub Vught is een elegante Par-3 baan met 9 uitdagende holes variërend van 70 tot 140 meter.

golfclinic

Na ontvangst met een kop koffie met lekkernij wordt een clinic verzorgd door de golfprofessional(s) van Golfschool Golfclub Vught. Zij zorgen ervoor dat uw gezelschap op een actieve en enthousiaste manier kennis maakt met de golfsport. Na een korte demonstratie van de golfsport en het materiaal worden de eerste basisbeginselen aangeleerd op de drivingrange en oefenfacaliteiten. Kiest u voor een clinic duur van 3 of 4 uur, dan wordt de dag afgesloten met het spelen van een aantal holes op de baan.

Aan alle deelnemers golfmateriaal ter beschikking gesteld. Tijdens de clinic wordt u geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Als u niet in het bezit bent van golfschoeisel, dan is het wenselijk sportief schoeisel te dragen dat de baan niet zal beschadigen.

clinic reserveren

Wilt u een Golf Clinic reserveren bij uw bijeenkomst op Landgoed Huize Bergen, geef dit dan even aan bij uw reservering aan ons zodat wij dit voor u kunnen organiseren.

tarief

Golfclinic 2 uur -  € 30,- per persoon
Ontvangst met koffie en lekkernij
Kennismaking: putten, chippen en swing  

Golfclinic 3 uur -  € 40,- per persoon
-Ontvangst met koffie en een lekkernij
-Kennismaking: putten, chippen en swing
-Pauze
-Golfbaan: het spelen van een hole

Golfclinic 4 uur -  € 50,- per persoon
-Ontvangst met koffie en een lekkernij
-Kennismaking: putten, chippen en swing
-Pauze
-Golfbaan: het spelen van een hole

 

tarief 2018
 
Naar overzicht