Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
historie

"Inspiratie voor gerechten halen wij uit 'geheimen van achter het kolenfornuis', het kookboek van de familie Van Beuningen.'

culinair genieten

Geniet u ook zo van heerlijk eten in een mooie omgeving? Wij verrassen u in ons restaurant graag met fijne gerechten en smaakvolle menu's. Dineren is mogelijk in verschillende stijlkamers van de monumentale Villa. Een romantische avond voor twee, een feestelijk diner met vrienden of een besloten bijeenkomst, veel is mogelijk en wij denken graag met u mee. Lunch serveren wij tussen 12:00 en 15:00 uur.

reserveer uw tafel

Wenst u te komen dineren bij Landgoed Huize Bergen, dan vragen wij u vooraf te reserveren zodat wij een tafel kunnen garanderen. U kunt een tafel reserveren via 073 658 04 00. 

á la carte menu    lunchkaart    asperge menu

meer culinair genieten

terras  private dining  high tea  moederdag

iets te vieren

Met een besloten gezelschap in alle rust genieten van een heerlijk diner en verrassende wijnen, dan reserveren wij graag een privé stijlkamer voor u. Ook is het mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een walking dinner, high tea of uitgebreide lunch. Vertel ons uw wensen en wij maken een voorstel op maat.