Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

genieten tijdens Pasen

Ook dit jaar is het weer mogelijk om samen de paasdagen te vieren bij Landgoed Huize Bergen. Kom tijdens Pasen overnachten,  dineren of onbezorgd genieten van een uitgebreide paasbrunch. Tot slot kunt u samen met de kinderen nog even paaseieren zoeken op het landgoed.

 

Paasdiner

Paasdiner

Op eerste of tweede paasdag kunt u komen genieten van een luxe paasdiner in de stijlkamers van het monumentale landhuis. Laat u verwennen en kom onbezorgd genieten van de paasdagen.

3-gangen paasdiner

Inclusief amuse en aperitief voor € 37,50 per persoon.
All-in (incl. bier, wijn en fris) voor € 52,50 per persoon.
3-gangen kinder-paasmenu 4 t/m 10 jaar voor € 19,50 per persoon.

Wij ontvangen u graag tussen 18.00 uur en 18.30 uur voor aanvang van het paasdiner om 19.00 uur.

paasmenu

Onze chef Ian heeft een heerlijk paasmenu samengesteld maar uiteraard houden wij graag rekening met uw dieetwensen. bekijk het menu

privé stijlkamer

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in alle rust samen genieten van een heerlijk diner dan is het mogelijk een privé stijlkamer te reserveren. Dit is al mogelijk vanaf 12 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

reserveren

Wilt u een tafel reserveren voor het luxe paasdiner, neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via welkom@huizebergen.nl, bel 073 658 04 00 of gebruik het reserveringsformulier.

Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft mogen ontvangen.

reserveren paasdiner

 

Pasen 2019, paasdiner, Vught

Naar overzicht

Vught - Den Bosch - Brabant

U vindt Landgoed Huize Bergen aan de rand van Vught. Hier, op een steenworp afstand van Den Bosch, kunt u in een intieme setting genieten van een goed verzorgde paasbrunch, paasdiner of paasarrangement. Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant en nabij de A2 Eindhoven - Den Bosch. Parkeren is gratis op het landgoed en ook reizen per OV is mogelijk.