Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

genieten tijdens Pasen

Ook dit jaar is het weer mogelijk om samen de paasdagen te vieren bij Landgoed Huize Bergen. Kom tijdens Pasen overnachten,  dineren of onbezorgd genieten van een uitgebreide paasbrunch. Tot slot kunt u samen met de kinderen nog even paaseieren zoeken op het landgoed.

 

Paasarrangement

Paasarrangement

Wilt u er even tussenuit dan is het lange paasweekend ideaal voor een weekendje weg. Kom overnachten en genieten in Brabant en ontdek hotel Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch. Speciaal voor Pasen serveren wij een  Paasdiner op de dag van aankomst en natuurlijk kunt u in de ochtend genieten van een uitgebreid paasontbijt.

paasarrangement

  • Overnachting met gratis upgrade naar een Deluxe hotelkamer
  • 3-gangen paasdiner op de dag van aankomst
  • Paasontbijt in de stijlkamers van de monumentale Villa
  • Gratis parkeren en wifi

vanaf 84,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer paasarrangement

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out. 

hotelkamers

Onze hotelkamers zijn gesitueerd op verschillende gastenverblijven op het landgoed. Met dit arrangement overnacht u middels een gratis upgrade in gastenverblijf de Botanica. U kunt kiezen uit een Deluxe hotelkamer of een Junior Suite. bekijk hotelkamers

ontbijt & diner

In de monumentale Villa kunt u terecht voor het ontbijt en het diner. Hier vindt u tevens de sfeervolle huiskamer waar u gedurende de dag en avond kunt genieten van een drankje.  In verband met de paasbrunch is er geen mogelijkheid tot lunch.

Den Bosch

Op Tweede Paasdag kunt u de binnenstad van Den Bosch bezoeken en zijn de meeste winkels geopend.  Bent u liever actief, dan biedt de omgeving van Vught en Den Bosch voldoende mogelijkheden voor korte en lange fietstochten. Fietsen huren is mogelijk via onze receptie.

 

Inclusief btw en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. 2019

Naar overzicht

Vught - Den Bosch - Brabant

U vindt Landgoed Huize Bergen aan de rand van Vught. Hier, op een steenworp afstand van Den Bosch, kunt u in een intieme setting genieten van een goed verzorgde paasbrunch, paasdiner of paasarrangement. Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant en nabij de A2 Eindhoven - Den Bosch. Parkeren is gratis op het landgoed en ook reizen per OV is mogelijk.