Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

genieten tijdens Pasen

Ook dit jaar is het weer mogelijk om samen de paasdagen te vieren bij Landgoed Huize Bergen. Kom tijdens Pasen overnachten,  dineren of onbezorgd genieten van een uitgebreide paasbrunch. Tot slot kunt u samen met de kinderen nog even paaseieren zoeken op het landgoed.

 

Paasbrunch

Paasbrunch

Kom tijdens Pasen met vrienden en familie genieten van heerlijke gerechtjes en ga daarna nog even samen eieren zoeken in het park. Laat u op eerste paasdag verwennen met verschillende gerechtjes tijdens een luxe paasbrunch in het monumentale landhuis. 

Helaas zijn al onze tafels vol tijdens de Paasbrunch. Wij kunnen u ons Paasdiner aanbevelen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte van ons feestdagen aanbod.  tip: Moederdag Brunch 'n Tea

paasbrunch

Licht gebonden kippensoep
Gegrilde brioche met carpaccio van gamba & limoen crème.
-
Onze chefs verrassen u met een buffet vol diverse luxe broodjes, salades en warme en koude gerechten.
-
Tot slot kunt u genieten van een dessertbuffet met onder andere, macarons, coco paaseitjes van Friandries en nougatine ijstaart van Patisserie de Rouw.

Inclusief diverse sappen, koffie en thee.

U reserveert deze luxe paasbrunch voor € 32,50 per persoon.
Kinderen van 1 t/m 3 jaar gratis.
Kinderen van 4 t/m 10 jaar voor € 19,50.

ontvangst

Wij ontvangen u graag om 12.30 uur of om 13.15 uur voor aanvang van de paasbrunch.

Rond 14.00 is er de mogelijkheid voor kinderen om gezamenlijk eieren te zoeken in het park!

privé stijlkamer

Bent u met een groot gezelschap en wilt u in alle rust samen genieten van de heerlijke paasbrunch dan is het mogelijk uw tafel in een privé stijlkamer te reserveren. Dit is al mogelijk vanaf 12 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

reserveren

Helaas zijn al onze tafels vol tijdens de Paasbrunch. Wij kunnen u ons Paasdiner aanbevelen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte van ons feestdagen aanbod.  tip: Moederdag Brunch 'n Tea

Wilt u een tafel reserveren voor de luxe paasbrunch, neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via welkom@huizebergen.nl, bel 073 658 04 00. of gebruik het reserveringsformulier.

Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft mogen ontvangen.

reserveren paasbrunch

 

Pasen 2019, paasbrunch, Vught, Den Bosch

Naar overzicht

Vught - Den Bosch - Brabant

U vindt Landgoed Huize Bergen aan de rand van Vught. Hier, op een steenworp afstand van Den Bosch, kunt u in een intieme setting genieten van een goed verzorgde paasbrunch, paasdiner of paasarrangement. Landgoed Huize Bergen ligt centraal in Brabant en nabij de A2 Eindhoven - Den Bosch. Parkeren is gratis op het landgoed en ook reizen per OV is mogelijk.