Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
uitstekend
"Nieuwe kamer met goede bedden. Mooi sanitair. Prachtige omgeving. Even heerlijk ontspannen in een prachtig landhuis. Hele nette correcte bediening. Binnen paar minuten in centrum Den Bosch. Geen negatieve opmerkingen." via TripAdvisor

Overnachting nabij Den Bosch

Overnachten op een steenworp afstand van centrum Den Bosch maar wel uit de drukte van de stad? Bekijk de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen en combineer uw bezoek aan deze historische stad met een overnachting op een landgoed.

In Den Bosch valt ontzettend veel te doen en te beleven. In de binnenstad vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, musea en historische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel kroegjes, cafés en restaurants. Houdt u van zoet? Breng dan een bezoek aan Jan de Groot, specialist in de echte Bosschebollen.

Hotelkamers

Onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. bekijk hotelkamers >

105 hotelkamers   |​  arrangementen  |  restaurant

centrum Den Bosch

Den Bosch ligt op slechts 10 minuten rijden van hotel Landgoed Huize Bergen. Parkeert u in parkeergarage St.-Jan, dan staat u midden in het centrum. Ook reizen per Openbaar Vervoer is mogelijk. Treinstation Vught ligt op 8 minuten loopafstand van het hotel en een bushalte bevindt zich op 400 meter afstand aan de Vlasmeersestraat. U vindt ons centraal in Brabant.

meer informatie over hotel Landgoed Huize Bergen >