Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Heerlijk hotel
Wat een prachtige locatie en een heerlijk hotel. Goed ontbijt en een mooie kamer. Alles was brandschoon. Echt een aanrader.

Als u een overnachting ergens in Nederland wilt boeken heeft u enorm veel keus. Wilt u in het centrum van een drukke stad of zit u liever op een rustig plekje? Bij Huize Landgoed Bergen heeft u het eigenlijk allebei. Ons landgoed bevindt zich op een prachtige locatie midden in de natuur. Wilt u echter naar de stad, dan bent u binnen 10 minuten in Den Bosch. Is dat wat u wilt? Reserveer dan vandaag nog een van onze hotelkamers.

Overnachten Nederland in gastenverblijf op Landgoed Huize Bergen

Uw overnachting Nederland bij Huize Landgoed Bergen is in een van onze gastenverblijven. Deze bevinden zich allemaal op het landgoed. Wilt u een extra luxe hotelkamer? Vindt u het belangrijk dat er een ligbad aanwezig is? Kijk op onze site voor de verschillende opties. Ook mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wellicht is het voor u voordelig om voor een van onze arrangementen te kiezen. Uiteraard serveren wij iedere morgen een uitgebreid ontbijt. U kunt hiervoor terecht in onze centraal gelegen monumentale Villa. Ook voor de lunch en het diner bent u daar welkom.

hotelkamers  restaurant  arrangementen  boek nu

Overnachten Nederland op steenworp afstand van de Meest Gastvrije Stad van Nederland

Dit is de titel die Den Bosch al meerdere keren in ontvangst mocht nemen. Gaat u overnachten in Nederland op Landgoed Huize Bergen, dan kunt u voor het eerst of voor een volgende keer kennismaken met deze bijzonder gastvrije stad. Er is een breed aanbod op cultureel en historisch gebied. Ook shoppers komen in deze stad zeker aan hun trekken. Om te genieten van een prachtig panorama over de stad en de omgeving kunt u de Sint Jan beklimmen. Wilt u met uw eigen auto naar de stad of reist u liever met het openbaar vervoer? Vanaf ons hotel bent u dan in minder dan 15 minuten in het centrum van de stad. Natuurlijk kunt u ook de fiets pakken. Net zo makkelijk als u mobiel wilt zijn in de stad. Gaat u met uw eigen auto, dan staat u tenslotte al binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch. Fietsen huren is mogelijk bij onze receptie. Dit werkt op basis van beschikbaarheid. Wilt u dus pertinent zeker weten dat er een fiets voor u klaar staat, kies dan voor een reservering. Dit kunt u gewoon meteen doorgeven als u een overnachting bij ons boekt.