Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Heerlijk hotel
Wat een prachtige locatie en een heerlijk hotel. Goed ontbijt en een mooie kamer. Alles was brandschoon. Echt een aanrader.

Van dauw tot sterrenhemel

Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en sluit de dag af met een goed glas wijn in het monumentale landhuis. Bij Landgoed Huize Bergen geniet u van ieder moment tot in de kleinste details. Hier verblijft u op een steenworp afstand van het centrum van Den Bosch. Ideaal voor een dag shoppen, cultuur of een zakelijke afspraak.

Daarnaast ontdekt u vanuit Vught per fiets gemakkelijk de mooiste plekken van Brabant zoals bijvoorbeeld De Loonse en Drunense Duinen, de Moerputten, het Bossche Broek en het Groene Woud.

meer overnachten & genieten   

hotelkamers restaurant arrangementen omgeving

F.R.I.S.

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische hotel omgeving. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer 

Ontdek Brabant

In de omgeving van Landgoed Huize Bergen is veel te ontdekken en te beleven. Vanuit Vught fietst u gemakkelijk naar De Loonse en Drunense Duinen en het Groene Woud. Liever cultuur of shoppen in de stad, dan vindt u centrum Den Bosch op 10 minuten rijden. Ook de steden Tilburg en Eindhoven liggen dichtbij en attracties als de Efteling of Safaripark de Beekse Bergen. lees meer