Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Uitstekend
"Nieuwe kamer met goede bedden. Mooi sanitair. Prachtige omgeving. Even heerlijk ontspannen in een prachtig landhuis. Hele nette correcte bediening. Binnen paar minuten in centrum Den Bosch." - via Tripadvisor

Overnachten Brabant & culinair genieten

Een overnachting Brabant laat u genieten van het Brabantse leven. Heerlijke gerechten, drankjes en bourgondisch borrelen hoort daar absoluut bij. U bent van harte welkom bij Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch voor een overnachting en culinaire specialiteiten van Brabantse bodem. Wij verrassen u graag met de welbekende Brabantse gastvrijheid in een bijzonder mooie en groene omgeving. 

Ontdek het mooiste van Brabant

Overnachten Brabant is genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Houdt u van cultuur, historie of toonaangevende kunst dan vindt u in Den Bosch verschillende musea. Op het museumkwartier vindt u het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch daarnaast zijn er nog vele andere musea zoals Jheronimus Bosch Art Center, Museum Slager en het Sint-Jansmuseum. Kies voor een rondvaart over de Binnendieze of beklim de Sint-Janstoren. In Vught zelf kunt u een bezoek brengen aan de prachtig gerenoveerde Petrus met daarin het Vughts Museum of het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught.

Ook de natuurliefhebber kan zijn / haar hart ophalen in Brabant in combinatie met een overnachting op Landgoed Huize Bergen. Het hotel zelf wordt omringd door een landgoed van ruim 7,5 hectare maar daarnaast vindt u tal van parken en natuurgebieden in de directe omgeving. Vanaf het hotel fietst u bijvoorbeeld in 40 minuten naar nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Hier ontdekt u prachtige stuifzand gebieden in een park van ruim 3500 hectare groot. Maar ook de Moerputten en de Bossche Broek liggen dichtbij. 

hotelkamers  restaurant  arrangementen  boek nu

Een overnachting Brabant online boeken

U wilt een overnachting boeken Brabant? Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. U geeft in de reserveringsmodule aan op welke datum u wilt arriveren en wanneer u weer wilt vertrekken. Maakt u gebruik van de secret deal, dan ontvangt u een korting op uw overnachting. Tijdens het boeken van de overnachting kunt u online ook gemakkelijk kiezen voor extra services zoals ontbijt, diner of fietshuur. Wilt u geheel onbezorgd komen overnachten, kies dan voor een van onze hotelarrangementen.