Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Den Bosch
Den Bosch ligt op slechts 10 minuten rijden. Parkeert u in parkeergarage St.-Jan, dan staat u midden in het centrum. Ook reizen per openbaar vervoer is mogelijk. Treinstation Vught ligt op 8 minuten loopafstand.

Vught

Vught heeft een rijke historie. Er zijn vele prachtige landhuizen, kloosters en parken maar ook natuurgebieden zoals de Vughtse Heide en de IJzeren Man. Voor nog meer geschiedenis kunt u terecht bij Fort Isabella, Kasteel Maurick of breng een bezoek aan het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught.

's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch, beter bekend als Den Bosch, valt ontzettend veel te doen en te beleven. In de binnenstad vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, musea en historsche bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er veel kroegjes, cafés en restaurants. Houdt u van zoet? Breng dan een bezoek aan Jan de Groot, specialist in de echte Bosschebollen.

Fietsverhuur

De omgeving van Landgoed Huize Bergen biedt volop mogelijkheden voor lange en korte fietstochten. Fietsen huren is mogelijk via de receptie voor 12,50 per fiets per dag op basis van beschikbaarheid. Zeker zijn van een fiets? Geef dit dan even aan ons door bij uw reservering.