Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
INSPIRATIE | vergaderen in de buitenlucht

INSPIRATIE | vergaderen in de buitenlucht

Een probleem oplossen? Nieuwe plannen voor de komende periode bedenken? Of werken aan kennis? Een effectieve meeting begint in een inspirerende omgeving of beter nog, ga naar buiten. Onze landgoedtuin staat boordevol zitjes voor een break-out sessie dus pak het notitieblok en ga vandaag nog de buitenlucht in. 
 


 

andere omgeving brengt inspiratie

Vergaderen in dezelfde kantoorruimte als waar je dagelijks werk is weinig inspirerend. Geen wonder dat creatieve of originele oplossingen dan uitblijven. Door buiten de deur te vergaderen en daar vooral ook naar buiten te gaan, krijg je inspiratie doordat je in een andere omgeving bent. Het fluiten van vogels, het geluid van de wind door de bomen en misschien zelfs een zonnetje op je gezicht doen wonderen. Het kan er voor zorgen dat vraagstukken van een hele andere kant gezien gaan worden dan tijdens een gewone vergadering binnen.

effectief en actief

De andere omgevingsfactoren van buiten kunnen de zintuigen prikkelen. Je wordt op scherp gezet wat het concentratievermogen verbetert. Wanneer je dan tijdens de vergadering ook nog eens een wandeling maakt stijgt de effectiviteit. Uit onderzoek blijkt namelijk dat creativiteit tijdens het wandelen 60% hoger ligt. Bovendien voelt het minder als een vergadering, waardoor je wellicht minder gekaderd gaat denken en je wellicht op andere ideeën komt.

​meer meetings & events

 

 

Naar overzicht