Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
PARTNER | Ambachtelijk gebrande koffie

PARTNER | Ambachtelijk gebrande koffie

Duurzame partner

Onze authentieke koffie- en theekannen maken plaats voor een nieuw koffie- en theeconcept. Een cappuccino, latte, espresso of een lungo gemaakt met de koffiebonen van onze vertrouwde koffieleverancier maar dan uit nieuwe machines.

Begin dit jaar vernieuwde wij de overeenkomst met onze partner Hesselink Koffie zodat u de komende jaren weer kunt genieten van de kwalitatieve koffie die dit familiebedrijf te bieden heeft. Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven ze dat koffie het verschil in uw dag kan maken en daarom geloven wij in Hesselink Koffie. Wij zijn dan ook trots dat wij onze relatie weer voort kunnen zetten.

koffie corner Landgoed Huize Bergen vergaderlocatie   koffie corner Landgoed Huize Bergen de Koekfabriek   koffie corner Landgoed Huize Bergen

Huiselijk

De geur en smaak van ambachtelijk gebrande koffie doen vele verlangen naar dat eerste kopje in de ochtend maar het oog wil ook wat. In de Villa, de Boomgaard en het Koetshuis hebben wij afgelopen maand verschillende huiselijke koffiecorners gerealiseerd. Hier mogen onze vergadergasten de gehele dag onbeperkt gebruik van maken.

Veine staat voor geluk

Natuurlijk zijn wij de theedrinkers niet vergeten. Naast koffie staat er in elke corner Veine thee, het theewater altijd precies op temperatuur en in lekkere grote theeglazen. Elke theesoort uit de Veine theelijn wordt op een eigen manier behandeld en verwerkt, waardoor elke smaak buitengewoon is en zich onderscheidt met een eigen identiteit.

Van een klassieke Earl Grey tot een grassige Groene Thee Sencha of juist een pittige Gember Citroengras.

Zoetekauw en vitamines

Bij koffie of thee hoort natuurlijk iets lekkers. Er is keuze genoeg voor wie van zoet houdt maar ook aan de vitamines is gedacht. In de ochtend serveren wij vers afgebakken speltkoeken, gevulde koeken en appelflapjes maar in de middag staat er gesneden fruit.

Voor wie toe is aan een verfrissende break staat er infused water klaar. Proef bijvoorbeeld in de zomer de frisse smaken van mint, citroen en sinaasappel en in de winter een kruidige melange van appel en kruidnagel. 

Naar overzicht