Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
ONTMOETING | Ian van Vessem, nieuwe chef-kok

ONTMOETING | Ian van Vessem, nieuwe chef-kok

Elke dag staat bij ons in het teken van onvergetelijke ontmoetingen. Wij laten u daarom graag kennismaken met Ian van Vessem, onze nieuwe chef-kok!

Een authentieke basis met uitstapjes naar het onbekende, dat is waar Ian heen wil met het nieuwe foodconcept van Landgoed Huize Bergen. Vertrouwde lokale ingrediënten met een verhaal in de hoofdrol die worden aangevuld met smaken van over de grens.

"Passie voor koken is bij mij al vroeg ontstaan vanuit de uitdaging om van iedere maaltijd een genietmoment te maken," vertelt Ian. "Ik wil gasten overtuigen van de potentie van variaties, uitdagen om een keer het onbekende te proeven en ze vooral laten genieten van de vertrouwde smaken van het seizoen."

ik wil gasten uitdagen om het onbekende te proeven 

souvenirs

Van Vessem (30) heeft alle traditionele stappen binnen de keuken wel doorlopen. Begonnen als leerling bij Landgoed de Rosep en vervolgens in dienst als zelfstandig werkend kok. Na deze ervaring in de hotellerie en banqueting ontstond de belangstelling voor fine dining. Als souschef bij de Voorkamer in Udenhout kreeg hij alle ruimte om een eigen stijl te ontwikkelen.

Stuk voor stuk souvenirs die hij nu samenvoegt om samen met onze keukenbrigade een nieuw verhaal te beginnen bij Landgoed Huize Bergen. Kent of bent u iemand die samen met Ian in de keuken wil werken aan ons nieuwe foodconcept? Bekijk dan onze vacatures.

proef de keuken van Ian

Wilt u kennismaken met onze nieuwe keuken onder leiding van Ian? Reserveer dan een tafel voor het kerstdiner op Tweede Kerstdag. Kunt u niet wachten? Probeer dan alvast het seisoensmenu in ons restaurant.  een tafel reserveren

 

Naar overzicht