Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
POP-UP | Christmas Drive Thru Kerstborrel

POP-UP | Christmas Drive Thru Kerstborrel

Stiekem hadden we allemaal nog hoop dat de kerstborrel dit jaar door kon gaan. Helaas, maar hoe gaat u dan dit jaar het kerstpakket uitdelen? Wat dacht u van de pop-up Christmas Drive Thru Kerstborrel op Landgoed Huize Bergen! Het leukste kerstborrel idee van 2020.

Pop-up kerstborrel

Een kerstroute vol fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven, muziek, stoppen voor een kerstmuts, een drankje, een hapje, even stoppen bij het huis van de kerstman en tot slot jullie directeur of teamleider voor het landhuis met het kerstpakket. Een pop-up kerstborrel geschikt voor het hele gezin.

Veel is mogelijk en wij kijken graag samen met jullie naar de perfecte invulling.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de Landgoed Huize Bergen pop-up Christmas Drive Thru Kerstborrel over het landgoed? Neem dan altijd vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen en vraag naar Joyce. Zij vertelt er graag meer over en maakt samen met jullie een voorstel op maat.

informatie aanvragen


​Kerstborrel op het landgoed

Landgoed Huize Bergen ligt aan de rand van Vught op korte afstand van centrum Den Bosch en is zeer goed bereikbaar. Tijdens de pop-up kerstborrel rijden uw gasten over het landgoed langs gezellige standjes voor een hapje en een drankje. Een kerstborrel geschikt voor het hele gezin? Geen probleem, dan zorgen wij ook voor de bijrijders voor een leuk programma op de route. Tot slot natuurlijk het in ontvangst nemen van het kerstpakket bij het landhuis. Een onvergetelijke kerstborrel helemaal volgens de maatregelen.

Feestdagen bij Landgoed Huize Bergen

Ook tijdens de feestdagen bent u van harte welkom in ons hotel. Op Eerste en Tweede Kerstdag beiden wij een uitgebreid kerstarrangement met kerstdiner. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor kerst voor thuis. Een uitgebreide brunch of heerlijk kerstdiner zijn beschikbaar voor afhaal. lees meer

 

 

Kerst > Kerstborrel

Naar overzicht