Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
NIEUW | Werkplek huren met uitzicht op de natuur

NIEUW | Werkplek huren met uitzicht op de natuur

Is het niet goed mogelijk om thuis te werken en bent u op zoek naar een corona-proof werkplek zonder afleiding nabij Den Bosch? U kunt vanaf nu bij ons in Vught een werkplek huren met uitzicht op de natuur, waar u rustig kunt werken en ook nog geniet van een mooie omgeving. Het ideale thuiswerk kantoor weg van huis.

✓ werktafel en stoel    ✓ koffie en thee   ✓ gratis parkeren    ✓ WiFi
 

De werkplek is afhankelijk van de beschikbare ruimte in het landhuis. Wilt u graag werken in een hotelkamer, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Een werkplek is te huren voor een (mid)dag, of zelfs voor een hele week.

Tarieven werkplek huren

Vanaf € 59,- per dag
Vanaf € 275,- per week

De werkplek is beschikbaar van 07:00 tot 23:00 uur.

Een werkplek is per persoon en mag niet worden gebruikt voor meetings.

Meer informatie over het huren van een werkplek

Wilt u meer informatie over het huren van een werkplek of flexplek bij Landgoed Huize Bergen, neem dan altijd vrijblijvend contact op. 

073 658 0400

Pauze

Een goede balans werk en privé is belangrijk maar ook een moment voor jezelf gedurende de werkdag. Bij thuiswerken schiet die wandeling of pauze er snel bij in. Met een werkplek bij Landgoed Huize Bergen is het maken van die wandeling helemaal niet moeilijk want het prachtige park staat tot uw beschikking.

Ook voor lunch kan worden gezorgd. Op basis van take-away bereiden wij een lunchgerecht. Helaas is het restaurant voor niet hotelgasten gesloten i.v.m. de maatregelen.

Workation

Staycation? Nee Workation! Staat er een deadline in de agenda en is rust en concentratie echt even noodzakelijk maar maakt het leven thuis dat echt even onmogelijk? Combineer uw werkplek voor 2 dagen met een hotelovernachting, lunch en diner. 

F.R.I.S. 

Met F.R.I.S. zorgen wij voor een veilige en hygiënische omgeving, wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer


Werkplek huren in regio Den Bosch

 

werkplek | werkplekken huren | hotelkamers huren | werken in een hotelkamer
Naar overzicht