Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
ONTMOETING | Veronique van Bree, nieuwe algemeen directeur

ONTMOETING | Veronique van Bree, nieuwe algemeen directeur

Een nieuwe gezicht bij Landgoed Huize Bergen. Veronique van Bree bekleedt met ingang van september de functie van algemeen directeur van Joannes Hospitality waar samen met Landgoed Huize Bergen ook EIGENTIJDSERF in Westelbeers onderdeel van uitmaakt.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de veelzijdigheid van Landgoed Huize Bergen. We ontvangen dagelijks gasten voor het hotel maar ook voor het restaurant, terras, voor vergaderingen, feesten en bruiloften. De wegen van al deze gasten kruisen elkaar maar de verwachtingen zijn anders en vragen dan ook weer om een andere kijk op hospitality," aldus Veronique.

"Onze voordeur staat altijd open. Ik hoop ook u binnenkort te mogen ontmoeten op ons landgoed."

Van Bree heeft zowel nationaal als internationaal vele jaren ervaring binnen de hospitality branche. Ze is onder andere jaren werkzaam geweest voor Bilderberg en voor PPHE heeft ze 5 jaar de leiding gehad over Park Plaza Eindhoven. Vanuit destijds haar rol als voorzitter van het Eindhovens Hoteliers Overleg heeft ze daarnaast een actieve bijdrage geleverd aan de stad en maatschappelijke doelen.

“Mijn start wordt geen gemakkelijke. Dit jaar wordt iedereen, ook de hotellerie en horeca, beheerst door de gevolgen van COVID en moeten we ondanks beperkingen uitgaan van mogelijkheden. Een hoge gasttevredenheid en tevens medewerkerstevredenheid blijven voor mij het belangrijkste. We moeten blijven zoeken naar alternatieven. Alle collega's zijn gelukkig ontzettend gemotiveerd om de mogelijkheden die er zijn verder vorm te geven, dat geeft energie.”

Over Joannes Hospitality

Joannes Hospitality exploiteert twee hospitality locaties in Brabant.

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen tussen eeuwenoude bomen aan de rand van Vught. Dit hotel heeft naast 90 hotelkamers een ruim aanbod aan faciliteiten voor vergaderingen, events, bruiloften en feesten. Het hotel beschikt tevens over een restaurant, bar en groot terras. Het landgoed ligt op korte afstand van zowel het zakelijke gebied van Den Bosch als van de belangrijke toeristische bezienswaardigheden en musea in het historische centrum.

EIGENTIJDSERF wordt omringd door een bostuin van ruim 7 hectare. Met in totaal 12 vergaderzalen en 70 kamers is dit een ideale locatie voor dag en meerdaagse bijeenkomsten. De bostuin is ingericht met zitjes en break-out gebieden zodat gasten ook buiten de bijeenkomst kunnen voortzetten. EIGENTIJDSERF ligt centraal in Brabant op korte afstand van Tilburg en Eindhoven.

Opbrengsten van beide locaties komen via de Joannes Bosco Stichting ten goede aan het behoud van cultureel erfgoed en ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.

persbericht - Veronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

Naar overzicht