Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
MUZIEK | concert in de tuin vioolduo Brackman-LeCoultre

MUZIEK | concert in de tuin vioolduo Brackman-LeCoultre

Wij verwelkomen de klassieke muziek deze zomer weer terug op het landgoed. Op vrijdag 14 augustus geeft het duo Brackman-LeCoultre een concert in het park.

Violisten Tim Brackman en Floor Le Coultre ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie Muzikaal Talent. Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan, Ilona Sie Dhian Ho (Koninklijk Conservatorium Den Haag) en Pavel Vernikov (Bergamo, Italië). Na samen veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het repertoire voor twee violen.

Eind juli en begin augustus maakt het duo Brackman-LeCoultre een tour met concerten in de regio. Op 14 augustus spelen ze werken voor twee violen en viool/altviool, van componisten als Mozart, Spohr en Prokofjev. Tim Brackman en Floor Le Coultre zullen alle stukken van een persoonlijke toelichting voorzien, waarin ze de luisteraars meenemen naar de tijd waarin de componisten leefden en hun werken schreven. 

Meer informatie over het Brackman-Lecoultre duo leest u op  www.timbrackman.com/duo-brackman-lecoultre-on-tour/

Locatie

Het concert vindt buiten plaats in de schaduw van de bomen. In verband met de 1.5 meter afstand is er een maximum van 40 stoelen beschikbaar.

Tijden

Vrijdag 14 augustus
15:30-16:30 uur

Entree

Gratis met mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage (richtlijn €7.50 p.p).

Reserveren

Reserveren is verplicht in verband met het aantal gasten. Dit kan door een mail te sturen naar cynthia@joanneshospitality.nl onder vermelding van het aantal personen.

Culinaire arrangementen

Wilt u gebruikmaken van een van onze culinaire arrangementen dan ontvangen wij graag uw reservering. Natuurlijk bent u van harte welkom voor aanvang van het concert op ons terras. 

Borrelplank in het park
14,50 voor twee personen

Genieten van een selectie jonge en oude kaas, gedroogde worst, olijven, rauwe ham, kaasstengels, brood, luxe nootjes, snack wortel, hummus en mosterd.

Wijnplateau
19,50 fles

Neem plaats bij onze speciale wijnplateaus in het park. Keuze uit Quintela Branco, Tinto of Rosé inclusief borrelnootjes.

Lunch & Diner
Wilt u voor het concert genieten van een lunch of na het concert van het ‘menu van de chef’ reserveer dan online uw tafel

 

Fotograaf: © Martina Zuzana Šimkovičová

Naar overzicht