Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
TERRAS | Picknicken in het park

TERRAS | Picknicken in het park

Voor wie nog niet graag de drukte van een restaurant of terras op zoekt hebben wij fijne 1.5 meter alternatieven. Deze zomer is het mogelijk bij Landgoed Huize Bergen te kiezen voor een picknickmand of borrelplankje voor in het park. Leen een kleedje bij de barman en strijk neer in het park of neem plaats op een van de picknickbanken bij de vijver. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op het terras voor lunchgerechten, salades, een verfrissend drankje of koffie met gebak.

Picknicken

Met een kleedje en een goed gevulde picknickmand aan de arm een plekje zoeken onder de eeuwenoude bomen. Klinkt dat niet goed in de oren? Naast heerlijke lunchgerechten op het terras is het ook mogelijk te kiezen voor een picknick. De picknickmand is per twee personen te bestellen en gevuld met harde broodjes, hummus met paprikasalsa, makreelsalade, vega worstenbroodjes, salade van tabouleh, fruitsalade en een yoghurt fruit smoothie.  De picknicklunch is te bestellen voor 16,75 per persoon tussen 12:00 en 15:00 uur. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk maar natuurlijk wel mogelijk.

Wijnplateau en borrelplank

Wilt u liever ontspannen borrelen en genieten dan hebben wij een borrelplank. Deze borrelplank is te bestellen op het terras maar ook heel goed mee te nemen het park in. Leen een kleedje bij onze barman en neem plaats bij een van de wijnplateaus in het park. Hier kunt u uw glas wijn veilig wegzetten terwijl u geniet van de uitgebreide borrelplank vol lekkere hapjes. Alle tijd van de wereld? Bestel dan een hele fles om samen te delen.

Restaurant

Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in het restaurant voor lunch en diner. Deze zomer kunt u voor het diner kiezen uit een 3- of 4-gangen menu van de chef. Proef in de hoofdrol de vertrouwde ingrediënten van lokale leveranciers verrijkt met avontuurlijke smaken van over de grens. Lunch serveren wij in het restaurant of buiten op het terras tussen 12:00 en 15:00 uur. Liever borrelen? Ook dan heeft u voldoende keuze uit lokaal bier, frisdranken, wijnen of verrassende gin tonics.

diner menu   lunch menu 

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren in het restaurant voor lunch of diner, maak dan eenvoudig gebruik van het online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de picknick of wilt u deze toch vooraf reserveren, neem dan telefonisch contact op via 073 658 04 00.

 

 

Naar overzicht