Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
HOTEL | Pilates in de buitenlucht op zondag

HOTEL | Pilates in de buitenlucht op zondag

Deze zomer kunt u als gast van Landgoed Huize Bergen deelnemen aan pilates lessen in de buitenlucht door Mirjam van De Pilates Studio Vught. Op zondagochtend 10:00 - 11:00 uur en in juni ook op dinsdagavond 19:30 - 20:30 uur mits het weer het toelaat. 

Onze hotelgasten mogen gratis deelnemen aan deze pilates op basis van aanmelding bij de receptie. Wij horen dit graag bij check-in. Bij slecht weer gaan de lessen helaas niet door.

Bent u benieuwd naar pilates lessen in Vught en wilt u pilates een keer uitproberen, neem dan contact op met Mirjam via www.depilatesstudio.nl.

Pilates 

Door middel van dynamische grondoefeningen en bewegingsvormen wordt er gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht om te stretchen, gewrichten te smeren en om spieren te verlengen in het hele lichaam.

Iedere deelnemer ontvangt aanwijzingen die bij het lichaam en de conditie van dat moment passen. Het vertrouwen in het lichaam neemt daardoor toe, klachten verminderen of verdwijnen en na iedere les bent u weer fit. Pilates is voor iedereen anders op zijn/haar eigen niveau, want ieder lichaam is uniek. De aandacht is primair gericht op de stabilierende en bewegende spieren rond het torso, "powerhouse". Deze spieren lopen van heupen tot aan schouders en bevatten ook de beenspieren en billen. 

Mini retreat

Toe aan een mini vakantie, even weg met jezelf? Dan biedt een seizoensarrangement in combinatie met deze gratis pilates les op zondag misschien wel uitkomst. Reserveer uw aankomst dan op zaterdag voor deelname aan de pilates op zondagochtend van 10:00 tot 11:00. Wij kunnen de les helaas niet garanderen i.v.m. het weer, maar je eigen matje meebrengen voor een solo sessie onder de bomen mag natuurlijk altijd.

 

Naar overzicht