Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
HOTEL | Wij zijn weer open!

HOTEL | Wij zijn weer open!

Na weken van stilte op het landgoed gaan wij onze voordeur weer openen. U bent weer van harte welkom als gast in ons hotel, buiten op het terras of in het restaurant. Ook vergaderingen mogen weer plaatsvinden dus wij verwelkomen u graag.

F.R.I.S.

Wij hanteren F.R.I.S. om u en alle andere gasten een veilige en hygiënische omgeving te bieden. Wij vragen begrip voor het opvolgen van onze maatregelen. lees meer over onze maatregelen

Fijne 1,5 meter alternatieven

Voor wie nog niet graag tussen het grote publiek zit hebben wij fijne 1.5 meter alternatieven. Picknicken onder de eeuwenoude beuk, borrelen met een borrelplank en wijnplateau bij de vijver of kies voor de ontbijt op bed service. Wilt u wel van onze keuken genieten maar liever thuis dineren dan is er een culinair 3-gangen diner to go. lees meer

Niet stilgezeten

Natuurlijk hebben wij niet stilgezeten. Al onze hotelkamers zijn weer voorzien van een frisse kleur op de muur, kozijnen zijn geschilderd en ook heel de keuken is weer stralend! De vloer van onze Salon is opnieuw behandeld, stijlkamers zijn voorzien van nieuw behang en het terras en de tuin liggen er prachtig bij.

Graag tot snel

Wij kijken er naar uit u snel weer te mogen verwelkomen. Maak gebruik van onze hotelarrangementen inclusief ontbijt en diner of reserveer enkel een hotelkamer. Voor wie graag in het park geniet hebben wij leuke picknick en borrelboxen samengesteld. Voor het restaurant is het verplicht te reserveren maar u bent iedere dag welkom voor lunch en diner.

hotelkamer reserveren     tafel reserveren

 

Naar overzicht