Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Menu à la carte

 

culinair | creatief | uitdagend

3-gangen | 39,50 per persoon

voorgerechten

13,00

Steak tartaar
kalf | knolselderij | kweepeer | Tomasu soja

Bresse kip
Noordzee krab | soto-ajam | bleekselderij | koolrabi

Crème brûlée  (v)
geitenkaas | rode kool | aardpeer mousse | kastanje

Coquille
gebakken | zeebaars | tartaar | bloemkool | hazelnoot | vadouvan

hoofdgerechten

23,00

Rund Sukade
rosé gebakken | rendang | klassieke jus

Heilbot
sous vide | zuurkool | truffelsaus

Eend
gebakken | vlierbessen | jus van sambai

Skrei
linguine | rucola pesto | beurre noisette

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met passende seizoensgarnituren.

nagerechten

9,00

Koffie
mousse | hopjes | brownie

Citroen
yoghurt | kumquat | witte chocolade

3 Kazen
Hollands | vijgenbrood | kweepeer
ook mogelijk met 5 soorten kaas  + 4,50


traditioneel | vertrouwd | herkenbaar

3-gangen | 34,50 per persoon
 

voorgerecht

11,00

Carpaccio
 Hollands biefstuk | truffel | parmezaan

Zalm
tartaar | kreeftenmousse | citroenmayonaise

Bouillabaise
schelvis | tomaat | rouille

hoofdgerecht

21,00

Biefstuk
seizoensgroente | jus van groene peper

Kabeljauw  
seizoensgroente | witte wijn saus

Parelhoen
seizoensgroente | jus van dragon

nagerecht

9,00

Appel
 gepocheerd | vanille ijs | karamel

Tosti
 truffelbrie | vijgencompote | walnoten


Reserveren

U bent van harte welkom in ons restaurant. Wenst u te komen dineren of lunchen, dan raden wij u aan om vooraf te reserveren zodat wij een tafel kunnen garanderen. Heeft u de voorkeur voor private dining of komt u met een groep van meer dan 8 personen dan ontvangen wij uw reservering graag telefonisch via 073 658 04 00

online reserveren


Keukengeheimen

Benieuwd naar de verhalen van het team uit onze keuken? Lees dan onze keukengeheimen.

 

Dit diner menu loopt van 13-01-2020 - 30-03-2020.