Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

menu à la carte

 

culinair | creatief | uitdagend

3-gangen | 39,50 per persoon

voorgerechten

13,00

Steak tartaar Hert
knolselderij | zoetzuur | BBQ | gerookte mayonaise

Wildbouillon
 gebrande prei | sukade hert | fijne groenten

Tonijn
Albacore | tartaar | quinoa-kroepoek | garnalen-avocado bitterbal

Bulgur (v)
 salade | zoete aardappel | panna cotta | feta

hoofdgerechten

23,00

Hert
 gebakken | rosé | peperkoek | wildjus

Schelvis
 rouleux gamba | pompoen | beurre blanc

Heyde Hoeve Varken
varkenswang | knolselderij  | jus van mosterd

Dorade
‘paling in het groen’ | venkel | citrus


Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met passende seizoensgarnituren.

nagerechten

9,00

Vanille
cremeux | passievrucht | wortel | mandarijn

Pure chocolade
peer | hazelnoot | karamel

Kaas
3 soorten | Nederlands | kletzenbrood | vijgencompote
ook mogelijk met 5 soorten kaas  + 4,50


traditioneel | vertrouwd | herkenbaar

3-gangen | 34,50 per persoon
 

voorgerecht

11,00

Carpaccio
 Hollands biefstuk | truffel | parmezaan

Zalm
tartaar | kreeftenmousse | citroenmayonaise

Bouillabaise
schelvis | tomaat | rouille

hoofdgerecht

21,00

Biefstuk
seizoensgroente | jus van groene peper

Kabeljauw  
seizoensgroente | witte wijn saus

Parelhoen
seizoensgroente | jus van dragon

nagerecht

9,00

Appel
 gepocheerd | vanille ijs | karamel

Tosti
 truffelbrie | vijgencompote | walnoten


reserveren

U bent van harte welkom in ons restaurant. Wenst u te komen dineren of lunchen, dan vragen wij u vooraf te reserveren zodat wij een tafel kunnen garanderen. Heeft u de voorkeur voor private dining of komt u met een groep dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij ontvangen u reservering graag telefonisch.

073 658 04 00


Keukengeheimen

Benieuwd naar de verhalen van het team uit onze keuken? Lees de keukengeheimen.

 

culinair menu per 2-10-2019