Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Een fantastisch verblijf
"Geweldige omgeving. Verbleven in het nieuwe "Botanica": zeer eigentijds en  prachtig. Heerlijk bed en zalige doucheruimte. Prima ontbijt. Zeer bijzondere en rustige locatie. Alles tot in de puntjes geregeld. Bediening en...

Een luxe hotel Brabant

U wilt een luxe hotel boeken in Brabant? Wat denkt u dan van een van de arrangementen van Landgoed Huize bergen? Vaak zijn deze extra aantrekkelijk geprijsd en geniet u toch van veel luxe. Gewoon een luxe kamer of suite reserveren kan natuurlijk ook altijd. We hebben bijvoorbeeld een interessant seizoens arrangement van 2 dagen. U verblijft in ons luxe hotel en overdag gaat u heerlijk shoppen of cultuur opsnuiven in Den Bosch. Er is veel te ontdekken in dit buitengebied van Brabant. Onze arrangementen zijn ook altijd op te graden naar een extra luxe hotelkamer.

Uitgebreide culinaire mogelijkheden bij luxe hotels Brabant een vereiste?

Als u een luxe hotel in Brabant boekt wilt u graag genieten van een smaakvol en uitgebreid diner? Het ontbijt is voor u een belangrijke start van de dag? Dan bent u bij ons exact op de goede plek. Het ontbijt serveren wij in de monumentale villa. Wilt u de lunch of het diner in een van onze stijlkamers geserveerd krijgen? Wij denken graag met u mee. Ook een intiem diner voor twee is mogelijk. Als u bij ons vandaan naar Den Bosch wilt, kunt u bij ons eventueel fietsen huren.

hotelkamers  restaurant  arrangementen  boek nu

Een luxe hotel boeken Brabant

Wat verwacht u van luxe hotels Brabant? Heeft u het liefst een grote hotelkamer? Als u bij ons kiest voor Botanica dan heeft u zeer veel ruimte. Ook de badkamer met regendouche is extra groot. U vindt in de kamer onder meer een TV, een laptopkluis, een passpiegel en een comfortabele werkplek. Deze luxe kamer is direct via onze website te reserveren.