Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken
highlights

binnen tot 175 personen ✓
buiten 200+ ✓
hotelkamers ✓
gratis parkeren ✓
goed bereikbaar met OV ✓
7,5 hectare landgoed ✓
nabij Den Bosch ✓

Unieke locatie personeelsfeest

Zoekt u naar een unieke locatie voor uw personeelsfeesten? Breng dan zeker een bezoek aan Landgoed Huize Bergen in Vught, de ideale locatie voor een onvergetelijk personeelsfeest in Brabant. Naast het organiseren van een personeelsfeest zijn er veel andere activiteiten mogelijk om uw programma compleet te maken. Wat dacht u van teambuilding in het park, een informele BBQ onder de bomen of een culinair avondprogramma in combinatie met activiteiten in het centrum van Den Bosch? Wij bieden uw personeelsfeest een bijzonder stijlvolle locatie omringd door natuur, rijk aan historie en met perfecte service. 

Locaties personeelsfeest met overnachting

Het personeelsfeest combineren met een overnachting op locatie? ’s Avonds met elkaar genieten van een bruisend feest en ’s morgens ontwaken met vogelgezang? Graag verzorgen wij uw personeelsfeest graag in combinatie met een overnachting in onze 90 hotelkamers.

locaties personeelsfeest

Een exclusieve locatie voor een bruisend personeelsfeest? Wij vertellen u  graag meer over de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen tijdens een rondleiding op het landgoed.

U vindt onze locatie zeer centraal in Brabant, direct aan de A2 Den Bosch - Eindhoven. Ook per openbaar vervoer is deze locatie voor personeelsfeesten zeer goed bereikbaar uit beide richtingen.