Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Beleef de Kerstdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstarrangement in het hotel, kerstdiner in het restaurant of een gezellige kerstborrel in het sfeervol aangeklede Koetshuis. 

Kerstdiner voor thuis

Liever thuis van onze keuken genieten? Kies dan voor onze Kerstbrunch To Go of Kerstdiner To Go op basis van afhaal. bestellen

Kerst voor thuis

Kerst voor thuis

Geen dagenlange voorbereidingen maar wel thuis genieten van een kerstdiner of kerstbrunch? Kies dan voor een van onze afhaalmogelijkheden tijdens de feestdagen. Zo geniet u van heerlijke gerechten uit onze keuken maar dan thuis aan eigen tafel. lees meer

Kerstdiner in het landhuis

Op Tweede Kerstdag kunt u komen genieten van een 4-gangen kerstdiner in ons restaurant in het monumentale landhuis. De vele sprankelende lichtjes, brandende vuurkorven op het bordes en het prachtige park al dan niet bedekt met een deken van verse sneeuw creëren, samen met goed gezelschap, een onvergetelijke kerstbeleving. Thuis van de feestdagen genieten? Dan is er een kerstdiner op basis van afhaal.

Kerstdiner in het landhuis

Ons team uit de keuken heeft weer een verrassend 4-gangen kerstmenu samengesteld. Na een smaakmakende amuse kunt u gaan genieten van verschillende voortreffelijke gerechten. Het kerstdiner bestaat uit 4 gangen met als laatste gang een heerlijk dessert. 

4-gangen kerstmenu  49,50 per persoon
kinderen t/m 11 jaar  24,50 per persoon

U kunt aan tafel tussen 18.30 en 19.00 uur.

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij vragen u dit bij uw reservering al door te geven zodat wij een aangepast menu kunnen samenstellen. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu.

bekijk het kerstmenu

Wijnarrangement

Wijnen spelen bij het diner een belangrijke rol. Uiteraard kunnen wij u assisteren in het maken van de keuzes voor de juiste combinatie van wijn en spijs. Dit kan door middel van het aanbevelen van een wijn van onze wijnkaart bij de gerechten of middels een 4-gangen wijnarrangement voor € 32,50 per persoon.

Onbezorgd genieten?
Kies dan voor het all-in arrangement met tafelwaters, wijnarrangement en koffie/thee met friandises na voor € 42,50 per persoon.

Reserveren

Het is aan te bevelen om uw reservering voor het kerstdiner tijdig te plaatsen. Wij ontvangen uw reserveringen graag via het reserveringsformulier, telefonisch via 073 658 04 00 of per mail via reserveringen@huizebergen.nl.

kerstdiner reserveren

 

 

 

kerst > kerstdiner 2020

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw kerstborrel met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.