Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Beleef de Kerstdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstarrangement in het hotel, kerstdiner in het restaurant of een gezellige kerstborrel in het sfeervol aangeklede Koetshuis. 

Kerstdiner voor thuis

Liever thuis van onze keuken genieten? Kies dan voor onze Kerstbrunch To Go of Kerstdiner To Go op basis van afhaal. bestellen

Kerst Drive Thru & Kerstpakket

Kerst Drive Thru & Kerstpakket

Stiekem hoopt iedereen toch wel een beetje op een gezellige kerstborrel dit jaar. Wilt u uw medewerkers of relaties verrassen met een kerstpakket om naar uit te kijken, kies dan voor een cadeaubon van Landgoed Huize Bergen. Dat is nu leuk om te krijgen en straks om uit te geven. Benieuwd hoe je dat op een leuke manier kunt uitreiken? Lees dan snel verder over onze pop-up Christmas Drive Thru Kerstborrel.

Kerstpakket

Een dinerbon is dit jaar het perfecte cadeau want vele kijken uit naar de gewone ontspannen avondjes uit. Met een cadeaubon van Landgoed Huize Bergen steun je meteen ons restaurant. Als dank doen wij er ons eigen gebrouwen speciaalbier bij. De cadeaubon is te besteden in het restaurant of in het hotel.

Kerstpakket 1 
Cadeaubon t.w.v. € 35,- inclusief 1 flesje Pluimgraaf, ons eigen gebrouwen huisbier.
Kerstpakket 2 
Cadeaubon t.w.v. € 50,- inclusief 1 x Pluimgraaf en 1 x Vughts Heideblond.

Uitbreiden of andere wensen? Laat het ons weten!

Christmas Drive Thru

Hoe gaat u dit jaar het kerstpakket uitdelen? Wat dacht u van een Christmas Drive Thru op Landgoed Huize Bergen? De directeur voor het landhuis met het kerstpakket, een kerstroute vol fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven, muziek, stoppen voor een kerstmuts, een drankje, een hapje.......

Veel is mogelijk en wij kijken graag samen met jullie naar de perfecte invulling.

Reserveren

Wilt u meer informatie over de Landgoed Huize Bergen kerstpakketten of de Christmas Drive Thru Kerstborrel over het landgoed? Neem dan altijd vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen. Wij vertellen er heel graag meer over.

informatie aanvragen

 

kerst kerst drive thru & kerstpakket

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw kerstborrel met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.