Landgoed Huize Bergen
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Beleef de Kerstdagen op een landgoed

Met of zonder sneeuw, bij Landgoed Huize Bergen beleeft u in december het behaaglijke kerstgevoel. Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van naaldbomen geven uw verblijf tijdens de Kerst alles voor onvergetelijke feestdagen.

Wij ontvangen u graag voor een kerstarrangement in het hotel, kerstdiner in het restaurant of een gezellige kerstborrel in het sfeervol aangeklede Koetshuis. 

Kerstdiner voor thuis

Liever thuis van onze keuken genieten? Kies dan voor onze Kerstbrunch To Go of Kerstdiner To Go op basis van afhaal. bestellen

Kerstarrangement

Kerstarrangement

Reserveer een kerstarrangement bij Landgoed Huize Bergen voor ontspannen feestdagen op het landgoed. Laat het u tijdens de kerstdagen aan niets ontbreken en reserveer nu alvast een kerstarrangement inclusief kerstdiner.

Kerstarrangement - 1 nacht

 

  • Ontvangst met winterse lekkernij
  • Overnachting in een van onze gastenverblijven
  • Uitgebreid kerstontbijt 
  • 4-gangen kerstdiner in het sfeervolle restaurant
  • Overal fonkelende lichtjes
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis parkeren en wifi

vanaf € 127,00 per persoon 
meer informatie

Kerstarrangement - 2 nachten
vanaf € 194,50 per persoon
meer informatie

Reserveren

Voor het maken van een reservering voor het kerstarrangement kunt u telefonisch contact opnemen.

073 658 04 00

Annuleren
Wij begrijpen dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om alvast een kerstarrangement te boeken. Indien de maatregelen het onmogelijk maken om tijdens de feestdagen bij ons te verblijven, dan gaan wij flexibel om met de annuleringsvoorwaarden. 

 

Naar overzicht

Duurzame boodschap

Uw kerstborrel met een duurzame boodschap? Opbrengsten van Landgoed Huize Bergen komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een 'steuntje in de rug' kunnen gebruiken. Zo draagt u met uw kerstdiner, kerstborrel of kerstbijeenkomst meteen een steentje bij.